Prefectura şi Consiliul Judeţean, primenite pentru colindători

351

PREF 2Prefectura şi Consiliul Judeţean Gorj şi-au pus deja straiele de sărbătoare. În instituţiile publice s-au aprins încă de pe acum instalaţiile speciale de iluminat şi s-au adus brazii care vor fi împodobiţi pentru colindători.

Consiliul Judeţean Gorj a alocat special pentru Sărbătorile de iarnă un miliard de lei vechi. Banii vor fi utilizaţi pentru a face cadouri colindătorilor care vor ajunge în instituţie, pentru persoanele instituţionalizate şi pentru manifestările organizate până înainte de Crăciun. ,,Vom pregăti 4000 de pachete pentru colindători dar şi pentru persoanele cărora le vom face o astfel de bucurie. Avem alocaţi un miliard de lei vechi pentru manifestările speciale şi pentru toate activităţile pe care le vom organiza până de Crăciun. Am apelat însă şi la sponsori”, a declarat Călinoiu.

Prefectura face bradul

Picture 006În Prefectura Gorj s-au adus, în schimb, deja brazii de Crăciun, în aceste zile ei urmând să fie împodobiţi. Un brad va fi aşezat chiar în Sala Maură, un altul pe unul din etaje, şi la parterul instituţiei.

De asemenea, atât Prefectura cât şi Consiliul Judeţean au deschis listele pentru programarea grupurilor de colindători.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here