Şofer băut cu dosar penal

334

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de poliţiştii rutieri la volanul unui autoturism, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ieri dimineaţă, în jurul orelor 05:00, în timp ce acţionau pe str. Nicolae Titulescu din municipiul Târgu-Jiu, poliţişti ai Biroului Rutier au depistat un tânăr care conducea un autoturism, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. „Testat cu aparatul etilotest, conducătorul auto, S.V.C., de 24 ani, din municipiul Târgu-Jiu, a prezentat o concentraţie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost însoţit la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a anunţat Daniel Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.
Tânărul este acum cercetat de către poliţişti, pe numele său fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care prezintă o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. De asemenea, poliţiştii rutieri i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule.
Roxana Lupu
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here