Tamponare încheiată cu dosar penal

430

Un tânăr de 28 de ani, din municipiul Motru, s-a ales, duminică seara, cu dosar penal, după ce s-a prezentat de bunăvoie la Poliție. Acesta a fost implicat într-o tamponare.
În timp ce efectua manevra de mers înapoi, pe bulevardul Gării, acesta a intrat în coliziune cu autoturismul Volkswagen Polo, condus de un bărbat de 24 de ani, din București, care a și sesizat agenții de la Rutieră. Șoferul vinovat a mers la Poliție, iar oamenii legii l-au anunțat că îl vor testa cu etilotestul, întrucât emana halenă alcoolică. “Ulterior, la sediul Poliţiei Municipiului Motru s-a prezentat tânărul de 28 de ani, pentru eliberarea documentelor de reparaţie, iar la solicitarea organelor de poliţie de a se supune testării cu aparatul etilotest, acesta a refuzat.
De asemenea, a refuzat şi recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Conducătorul auto este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, fiind obligat să suporte și pagubele.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here