“Țara lui Brâncuși”, a la Romania Student Tour

440

În perioada 30 iunie-3 iulie, sub egida Ministerului Tineretului și Sportului, a Casei de Cultură a Studenților din București și în colaborare cu Administrația Ariei Naturale Protejate Nordul Gorjului de Vest s-a desfășurat în Gorj proiectul Romania Student Tour, un program național de redescoperire și promovare a patrimoniului cultural și național al țării. Au fost vizate astfel parcuri și rezervații naturale, situri fosilifere și arheologice, ansambluri arhitecturale și tradițiile din zonă.

tara lui andrei (1)Programul Romania Student Tour pune accent pe fotografie și pe realizarea de albume foto pentru a promova activitățile din natură, de protejare a valorilor naturale, cât și expediții în ținuturi sălbatice. Fotografiile realizate în timpul acestor incursiuni vor sta la baza unui album foto intitulat “În țara lui tara lui andrei (2)Brâncuși”. Catalogul va fi apoi prezentat la diverse manifestări naționale și internaționale pentru studenți și tineri.
tara lui andrei (4)În urma acestor acțiuni, fotografiile surprinse în regiunea explorată, vor fi prezentate la expoziții din Capitală, cât și în zonele unde au fost create aceste albume. Proiectul va fi continuat și în alte zone alte tara lui andrei (5)țării, oferind șansa tinerilor fotografi de a descoperi și de a promova peisaje și tradiții unice.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here