Nouă candidați pe două posturi de asistent, la Spitalul Turceni

630

Spitalul Orăşenesc Turceni organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacantă de asistent medical generalist debutant, la Cabinet Chirurgie Generală – Ambulatoriul Integrat al unității și pentru ocuparea unui post de asistent medical generalist la cabinetul de Oftalmologie din Ambulatoriu. Selecția dosarelor s-a finalizat, patru persoane fiind admise pentru postul de la Chirurgie și cinci la Oftalmologie.

Conducerea Spitalului Orășenesc Turceni face eforturi pentru a coopta personal medical, astfel încât serviciile oferite pacienților să fie optime. Astfel, recent au fost scoase la concurs două posturi de asistent medical, unul la Cabinet Chirurgie Generală – Ambulatoriul Integrat al unității și unul de asistent medical generalist la cabientul de Oftalmologie din Ambulatoriu. “Selecția dosarelor s-a finalizat și avem patru persoane admise la Chirurgie și cinci la Oftalmologie”, confirmă Dragoș Hațegan, managerul Spitalului Orășenesc Turceni.

Calendarul concursului de angajare
Candidații admiși la selecția dosarelor pentru postul de asistent medical generalist debutant, la Cabinet Chirurgie Generală – Ambulatoriul Integrat al Spitalului Orășenesc Turceni vor susține pe 11 februarie 2016, ora 10.00: proba scrisă; pe 17 februarie 2016, ora 10.00: proba interviu și pe 23 februarie 2016, ora 10.00: proba practică. Cei care candidează pentru postul de asistent la Oftalmologie vor susține proba scrisă pe 15 februarie, ora 10.00 și 18 februarie.
La Spitalul Orăşenesc Turceni se acordă îngrijiri medicale de specialitate atât locuitorilor din oraşul Turceni, cât şi celor din localităţile: Brăneşti, Borăscu, Ioneşti, Plopşoru, Ţânţăreni şi Urdari. Serviciile medicale spitaliceşti se acordă pe baza recomandării de internare din partea medicului de familie, a medicului de specialitate din unităţile sanitare ambulatorii, aflate în relaţii contractuale cu casele de asigurări de sănătate şi a medicilor din unităţile de asistenţă medico-socială care au încheiat convenţii cu casele de asigurări de sănătate în vederea recunoaşterii biletelor de trimitere eliberate, cu excepţia urgenţelor medico-chirurgicale, bolilor cu potenţial endemo-epidemic care necesită izolare şi tratament, internărilor obligatorii pentru bolnavii psihici prevăzuţi la art. 105, 113, şi 114 din Codul penal, precum şi cele dispuse prin ordonanţa procurorului pe timpul judecării sau urmăririi penale.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here