900.000 de lei de la Consiliul Județean Gorj! Cinci proiecte eligibile din 27, la Primăria Motru

565

Pentru “Programul Național de Dezvoltare Locală” etapa II, autoritățile din municipiul Motru au depus 27 de proiecte și, se pare că, în prima fază, 5 ar fi eligibile, ținând cont că prioritare sunt proiectele ce vizează infrastructura educațională, rutieră, urmând ca și celelalte să fie luate în calcul, după ce se vor realiza serviciile de bază.

Este vorba despre reabilitarea și dotarea Grădiniței nr.7 din Motru, proiect în valoare de 240.000 de lei și despre Grădinița cu program prelungit nr.1, proiect în valoare de 450.800 de lei.
Un proiect eligibil este și cel legat de reabilitarea și dotarea Școlii Generale nr.1, în valoare de 269.800 de lei și a Colegiului “George Coșbuc”, proiect în valoare de 490.000 de lei, anunță PSD Motru.
Reabilitarea drumului Horăști-Băzăvani este un alt proiect eligibil. De altfel, potrivit comunicatului PSD Motru, “viceprimarul Cosmin Morega a declarat că în urma discuțiilor purtate împreună cu consilierul județean Dorin Hanu și grupul de parlamentari PSD conduși de senatorul Florin Cârciumaru, cu susținerea președintelui Consiliului Județean Cosmin Popescu, a prefectului Ciprian Florescu și a tuturor consilierilor județeni s-au primit asigurări că se vor face toate demersurile necesare atât pentru punerea în aplicare a acestor proiecte, cât și pentru identificarea nevoilor reale ale comunității și găsirea soluțiilor pentru rezolvarea lor. De asemenea, unul din obiectivele Consiliului Județean vizează infrastructura rutieră județeană care cuprinde și teritoriul municipiului nostru”, mai anunță PSD Motru.
De altfel, municipiul Motru a primit fonduri în valoare de 900.000 de lei din sumele aflate la dispoziția Consiliului Județean, bani ce ar putea fi direcționați către următoarele investiții: tomograful de la spital 135.000 de lei, apa la sate 234.000 de lei, parc zona T-uri 83.000 de lei și cazan UATAA 290.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here