12:00 – Noaptea Aprecierii Fanilor Energiei

501
Sâmbătă 9 Ianuarie 2010, Ora 18:00 Sala Sporturilor
Aceasta este o şansă pentru toţi fanii să cunoască jucătorii Energiei Rovinari din 2010. Fiecare jucător din echipă va fi acolo pentru a da autografe, a face poze şi a interacţiona cu fanii, pentru a le arăta aprecierea noastră tuturor suporterilor.

Mai jos este programul din Noaptea Aprecierii Fanilor Energiei:
18:00 – Prezentarea evenimentelor serii.
18:30 – Concurs de îndemânare pentru copiii cu vârste cuprinse între 9-11 şi 12-14 ani (limita fiind de 50 de copii, 25 de copii pentru fiecare categorie de vârstă ). Înscrierea se face la Sala Sporturilor înainte de începerea evenimentului. Câştigătorii fiecărei categorii vor primi un premiu.
19:30 – Concurs aruncări de 3 puncte împotriva lui Silviu Lupusavei (limita fiind de 20 de concurenţi ). Cel care va reuşi să înscrie cele mai multe aruncări de 3 puncte (din 15 încercări ) sau cel care va reuşi să-l învingă pe Silviu Lupusavei va primi un tricou cu autografele întregii echipe.
20:15 – Concurs Slam-Dunk cu Louis Darby, Andrei Capusan, Porter Troupe şi Constatin Amarghioalei. Vor fi aleşi 5 fani din public pentru a face parte din juriu.
20:45 – Ultimele fotografii şi autografe.
Dacă sunteţi interesaţi în a ajuta la desfăşurarea acestui eveniment sau aveţi întrebări vă rog să trimiteţi un mail la această adresă: energiafans@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here