“Vino acasă la Brâncuşi!”, premiat la Gala Premiilor de Excelență Administratie.ro şi la Gala “Margareta de Aur”

620

Programul de promovare turistică “Vino acasă la Brâncuşi” a primit premiul de excelenţă la categoria proiecte de investiţii în turism la Gala Premiilor de Excelenţă Administraţie.ro, unde au fost prezente cele mai importante proiecte din ţară. Evenimentul “Vino acasă la Brâncuşi!” a beneficiat de apreciere şi în cadrul Galei “Margareta de Aur”, organizată de ANTREC şi Revista “Viaţa la ţară”.

Pentru implementarea Programului de promovare turistică “Vino acasă la Brâncuşi!”, Consiliului Judeţean Gorj i-a fost înmânat “Premiul de excelență pentru cele mai importante proiecte de investiții în turism”. Decernarea a avut loc în cadrul Galei Premiilor de Excelență Administratie.ro, cel mai important eveniment al anului din administraţia publică, organizat de Portalul naţional de Administraţie publică www.Administratie.ro împreună cu Oameni şi Companii, în parteneriat cu Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Cea de-a XI-a ediţie a evidenţiat cele mai bune proiecte ale anului 2015 şi a avut loc, pe 22 octombrie, la Poiana Braşov. “Meritul îi aparţine echipei care a lucrat la realizarea programului de promovare turistică «Vino acasă la Brâncuşi». Suntem un judeţ ce avem mult de spus în identitatea noastră, în identitatea românilor, cu privire la a aduce trecutul în prezent, având o bogăţie lăsată de înaintaşii noştri şi nu în ultimul rând pilonul central al culturii mondiale, sculptorul Constantin Brâncuşi ne-a lăsat pe Calea Erorilor, Ansamblul Monumental «Constantin Brâncuşi»”, a precizat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

În cadrul aceluiaşi eveniment au fost premiate şi alte trei instituţii publice locale din judeţul Gorj la categoriile investiţii în dezvoltarea serviciilor sociale şi investiţii în educaţie. “Premiul de excelență pentru cele mai importante proiecte destinate dezvoltării serviciilor publice” l-au primit: Primăria Orașului Târgu Cărbunești, pentru IMG_6499proiectul “Reabilitarea şi modernizarea sistemului de iluminat stradal în oraşul Târgu Cărbuneşti” şi Primăria Comunei Bălești, jud. Gorj, pentru proiectul “Alimentare cu apă a satelor din comuna Bălești, județul Gorj”, iar “Premiul de excelență pentru cele mai importante proiecte de investiții în educație” l-a primit Primăria Orașului Țicleni, pentru proiectul “Amenajare bază sportivă şi curte Liceul Tehnologic Ţicleni”. Ion Călinoiu i-a felicitat pe primari pentru proiectele realizate.

“Vino acasă la Brâncuşi”, un succes
Consiliul Județean Gorj a organizat, în perioada 27-30 august 2015, cea de-a doua IMG_6501ediție a programului de promovare turistică “Vino acasă la Brâncuși!”, realizat în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Turism. “Programul de promovare turistică «Vino acasă la Brâncuşi!» a fost un succes şi a fost evidenţiat şi în cadrul decernării premiilor «Margareta de Aur», moment ce a avut loc vineri, 23 octombrie la Muzeul Naţional al Satului «Dimitrie Gusti» din Capitală. Mulţumim juriului ANTREC şi Revistei «Vacanţe la ţară», pentru aprecieri”, a menţionat Oana Paloş, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Gorj.
Programul “Vino acasă la Brâncuși!” a fost parte componentă a seriei de manifestări “Zilele Gorjului turistic și cultural”, derulate pe parcursul lunii august și prevăzute în Agenda Culturală a județului Gorj 2015.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here