Universitatea „Constantin Brâncuşi” caută voluntari

750

Universitatea “Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu continuă programul de voluntariat pentru studenţi, demarat în anul universitar 2014-2015. În cadrul acestui program, studenţii au oportunitatea de a-şi perfecţiona competenţele profesionale în diverse domenii şi de a se integra mai uşor într-o piaţă a muncii care pune foarte mult accentul pe abilităţi practice. Până pe 26 octombrie, studenții interesați de acest program își pot depune cererile de înscriere.

Activitatea de voluntariat este în prezent recunoscută, fiind o experiență care le va permite să înveţe și să dezvolte capacităţi complementare celor dobândite pe parcursul studiilor. În plus, studenţii Universităţii “Constantin Brâncuşi” vor primi maxim 5 credite de studii transferabile/semestru, peste cele 30 ale unui semestru, care sunt condiţionate de promovarea examenelor sau a altor forme de evaluare. În primul an de implementare, programul de voluntariat s-a desfăşurat în perioada noiembrie 2014 – octombrie 2015 și a fost finalizat de 45 de studenți, iar în anul universitar 2015-2016, programul a fost finalizat de 55 de studenți.
Pentru anul universitar 2016-2017 sunt disponibile peste 80 de locuri pentru voluntari. Studenții interesaţi vor depune la Secretariat Prorectori o cerere de înscriere, al cărei format este disponibil pe site-ul universităţii, până pe data de 26 octombrie, în care se vor menţiona: departamentul pentru care optează, perioada de lucru, motivul înscrierii în program şi care sunt abilităţile care îi recomandă pentru poziţia pentru care aplică. Selecţia finală a candidaţilor se va realiza în funcție de opțiune și de media din anul precedent.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here