Un nou val de angajări la SJU Târgu-Jiu

670

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu a scos la concurs încă opt posturi vacante, cele mai multe fiind de asistent medical. Unul dintre posturile scoase la concurs este de medic specialist ORL.

 

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu susține că posturile vacante recent scoase la concurs vor acoperi lipsa de personal pe secţiile cu adevărat deficitare. “Am scos patru posturi de asistent medical debutant la Oncologie, Cardiologie şi Chirurgie Generală II, două posturi de infirmier la Oncologie şi Cardiologie, un post de şofer la Serviciul de Aprovizionare şi Transport și un post de medic specialist ORL”, a confirmat Tiberiu Tătaru, managerul SJU Târgu-Jiu. Termenul limită pentru depunerea dosarelor  de concurs este 16 octombrie.

Post de medic, vacant la ORL
SJU Târgu-Jiu organizează concurs pentru ocuparea unui post de medic specialist ORL. Anunțul a fost publicat în revista Viața Medicală din 29 septembrie, termenul limită pentru înscriere fiind 15 zile de la data publicării anunțului, iar concursul se va organiza în perioada cuprinsă între 31 și 90 de zile de la publicarea anunțului în Viața Medicală.  Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Spitalului Județean de Urgență Tg Jiu, din str. Progresului, nr. 18, județul Gorj, telefon 0253/237.803, interior 307.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here