Turiştii sunt aşteptaţi în staţiunea Rânca la schi şi săniuş

2841

În weekend-ul dinaintea Crăciunului  sunt aşteptaţi la Rânca iubitorii muntelui şi ai sportului de iarnă, care au posibilitatea de a schia pe patru pârtii din centrul staţiunii şi pârtia Junior de la intrarea în staţiune. Salvamont Gorj a sporit efectivele de salvatori montani şi are în permanenţă disponibilă ambulanţa salvamont, pentru a putea interveni rapid la solicitări.

Se anunţă un week-end reuşit la Rânca. Stratul de zăpadă măsoară între 30 şi 40 de centimetri, funcţionează cele patru pârtii din centrul staţiunii şi pârtia Junior de la intrarea în staţiune. Au fost deschise centrele de închiriere de echipament de schi, snowboard şi săniuţe, precum şi şcolile de schi.
Drumul spre staţiune este curat, accesul auto se poate face fără probleme.
De asemenea, conducerea Salvamont Gorj anunţă că au fost mărite efectivele de salvamontişti. „Avem minim şase salvatori, punct de prim ajutor non stop organizat la Baza Salvamont, ambulanţa salvamont fiind în staţiune”, confirmă Sabin Cornoiu, directorul Salvamont Gorj.
Şi proprietarii pensiunilor şi hotelurilor s-au pregătit pentru afluxul de turişti din această perioadă, aceştia dorindu-şi ca oaspeţii lor să beneficieze de cele mai bune condiţii şi să revină în staţiune.
M.S.

1 COMENTARIU

  1. Zapada are Ranca, sintem binecuvintati de Dumnezeu … Nu avem insa NIMIC altceva. Nu avem canalizare , nici n-a functionat niciodata canalizarea, NU functioneaza nici pirtia de ski cu telescaun ( cea pe fonduri europene). Avem apa dar cu LACATE pe bazine din te miri ce justificari birocratice. Turistii afectati de lipsa apei vor duce imediat in media aceasta rusine ( lipsa apei) de neinteles pentru lumea civilizata. Nu avem drumuri in Ranca si cele care sint stau mai mult inchise ex transalpina, nu avem un metru de trotuar… Dar, stupoare, BANII MULTI S-AU CHELTUIT cu nemiluita. Ranca e frumoasa dar nu are nimic ( desi banii s-au cheltuit, multi si europeni!?!?)
    Deci rinca e frumoasa dar saraca, in FUNDUL GOL….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here