Tineri gorjeni la Carnavalul Zăpezii din Predeal

417

hai hui carnavalul zapeziiTinerii gorjeni pasionaţi de drumeţii montane se pot înscrie la cea de XV-a ediţie a Carnavalului Zăpezii, ce va avea loc la Cabana „Cerbu” din Predeal în intervalul 12-14 februarie.

La manifestare vor participa din partea municipiului şi a judeţului nostru, membrii Asociaţiei pentru Turism şi Ecologie „Hai Hui” Târgu-Jiu, iar doritorii care nu fac parte din asociaţie pot cere mai multe detalii şi se pot înscrie la Carnaval prin intermediul acesteia. În prima zi va avea loc cazarea participanţilor, deschiderea Carnavalului, precum şi o video-proiecţie cu montajele video de prezentare a cluburilor participante. Seara se va încheia cu cântece şi jocuri de tabără.

În dimineaţa zilei de sâmbătă, 13 februarie, se va da startul la orientare turistică surpriză, iar seara se va susţine un program cultural-artistic, dar şi una dintre probele concursului, şi anume aceea de dans în costum de carnaval. În ultima zi a Carnavalului Zăpezii, va avea loc festivitatea de premiere şi se va organiza un concurs amical de schi, ce se promite de către organizatori a fi extrem de distractiv.
Premii în bani şi probe de concurs distractive
Premiile pentru probele la care vor fi supuşi participanţii se acordă în bani, diplome precum şi în produse specifice diferitelor firme care se vor înghesui să sponsorizeze această acţiune. Probele propriu-zise de concurs vor consta în: montaj video (prezentarea unui montaj video de maxim 5 minute a propriului club, pe CD), orientare turistică ( concursul este câştigat de către echipa care demonstrează cel mai dezvoltat spirit de echipă, cel mai bun timp, un nivel de originalitate ridicat şi membrii echipei reuşesc să treacă de toate obstacolele cu toţii), dans în costum de carnaval (se va dansa simultan pe mai multe ritmuri, melodiile fiind variate, iar primele melodii vor fi eliminatorii, necesitând cunoştinţe minime, perechile mai puţin pregătite fiind eliminate).
Acestora li se vor mai adăuga o altă probă, aceea de video-proiecţie foto (prezentarea pe fond muzical a unui montaj foto în Power – Point de maxim 5 minute, pe CD), dar şi probe surpriză ce vor fi prezentate la faţa locului, modul lor de desfăşurare şi nu vor conta în clasamentul general, aici pe primul loc va fi buna dispoziţie şi originalitatea fiecăruia.
Clasamentul general se va face prin cumularea tuturor probelor de concurs (mai puţin probele surpriză), prin cea mai bună clasare la fiecare probă în parte, a unui reprezentant sau echipe dintr-un club cu menţiunea că arbitrajul pt. montaj video şi slide – show va fi făcut de către un reprezentant de la fiecare club participant la probă şi va conta în clasamentul probei iar punctajul acordat de organizatori va fi cumulat şi el la clasamentul general al Carnavalului Zăpezii.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here