Tineri din patru ţări vin la Novaci

1909

Tineri din Croația, Slovenia, Bulgaria și Spania vor ajunge în Gorj. Asociația Scout Society din Târgu-Jiu organizează, în perioada 11-17 iunie, la Novaci, al doilea eveniment din cadrul proiectului „Sport4all”.
Acesta este unul dintre cele nouă proiecte aprobate la nivel național și unicul din regiunea Oltenia, co-finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul programului Erasmus+ Sport.
La training vor participa lucrători de tineret, tineri activi din comunitățile locale ale țărilor partenere care au experiență în domeniul sportului.
Aceștia vor discuta despre prevenirea discriminării, promovarea toleranței, a incluziunii sociale și a egalității de șanse prin sport.
La training vor fi invitați și reprezentanți din domeniul sportului, dar și un nutriționist, care vor oferi participanților informații aplicabile în comunitățile lor.
De asemenea, pe durata desfășurării training-ului vor fi organizate și mai multe activități de promovare a sportului, fiind accentuate beneficiile acestuia asupra sănătății și societății.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here