Târgujianul DJ Arrow mixează în Clubul Regal

361
DJ ARROWClubul Regal din municipiul Târgu-Jiu va avea parte vineri seara, pe 11 decembrie, de mixajele lui DJ Arrow. Reprezentanţii clubului speră ca tinerii să fie în număr mult mai mare faţă de vinerea trecută, când producătorul de bere Ursus a organizat o super-petrecere. „Mai mult de 100 de tineri au venit la petrecerea Ursus. Din păcate, mă aşteptam să vină mai mulţi, dar asta înseamnă că tinerii zilelor noastre primesc din ce în ce mai puţini bani de la părinţi, sau cei care au proprii lor bani, preferă să nu îi cheltuiască pe distracţii”, ne-a declarat Aurel Popescu, patronul clubului.

În rândurile următoare, facem o mică descriere a carierei lui DJ Arrow. Acesta s-a născut pe 26 iulie 1967 la Târgu-Jiu. Pasionat de muzică încă de mic, la începutul anilor 1986 a început să lucreze cu jumătate de normă la un studio de imprimări muzicale de atunci şi astfel a avut primul contact cu aparatura, cu butoanele. Contactul cu discoteca nu a întârziat să apară, asta întâmplându-se la doi ani după. În 1987 a început să fie prezent în fiecare sfârşit de săptămână la petrecerile ce se organizau în liceu şi la discoteca oraşului. Atunci, era doar un simplu ajutor de DJ care aranja benzile pe două magnetofoane şi pregătea melodiile ce urmau să fie ascultate. Era un început şi tânărul devenea tot mai atras de acest domeniu. În 1990 a început o colaborare cu trupe de muzică, însă domeniul în care s-a „desfăşurat” a fost în tehnic, sunet şi lumini.
Trupe de talie naţională cum ar fi Holograf, Iris, Compact, nu au făcut altceva decât să îi lărgească cunoştinţele în domeniul tehnic, neuitând-ul pe cel disco, la care se gândea adesea. Cariera de discjokey a început cel mai bine în 1993, an în care a început să mixeze. De atunci şi până în momentul de faţă a trecut, ca toţi DJ-ii, prin toate etapele muzicii bune de la reggae la hip-hop, de la techno la muzică de club. În momentul de faţă, de şase ani mixează doar muzica house, oprindu-se la două ramuri Electro şi Teck-Minimal. Din 2000 şi până astăzi a pus muzică în diferite cluburi din ţară. În prezent nu are rezidenţă de DJ, mixând doar în calitate de DJ invitat.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here