Sute de solicitări pentru locurile de parcare din Târgu-Jiu

999

De la începutul acestui an şi până în prezent, la nivelul municipiului Târgu-Jiu au fost depuse 336 de cereri pentru atribuirea locurilor de parcare şi luate în evidenţă de către Compartimentul Îndrumare Asociaţii de Proprietari spre rezolvare.

Raportul de activitate al Compartimentului Îndrumare Asociaţii de Proprietari din cadrul Primăriei Târgu-Jiu privind situaţia locurilor de parcare din municipiu este unul stufos. În primele nouă luni ale anului curent, au fost repartizate un număr de 320 de locuri de parcare în vederea încheierii contractelor, atât în parcările de reşedinţă nou amenajate, cât şi în parcările deja existente. De asemenea, angajaţii Compartimentului au participat la amenajarea a 509 locuri de parcare noi în parcările de reşedinţă din următoarele zone: Aleea Plopilor, strada Revoluţiei, str. 1 Decembrie 1918. Sunt, de asemenea, în curs de semnalizare pe verticală cu plăcuţă de identificare “Parcare de reşedinţă nr.” alte 388 de locuri: Aleea Castanilor – 40 locuri; str. 22 Decembrie 1989 – 150 locuri; str. 30 decembrie – 70 locuri; Bulevardul Ecaterina Teodoroiu – zona Casa de Cultură – 128 locuri. De asemenea, s-a urmărit şi verificat refacerea marcajului în parcările de reşedinţă existente în zona Aleea Păcii – N. Titulescu (174 locuri) şi Aleea Teilor (318 locuri), urmare a executării lucrărilor de asfaltare.
În cadrul Compartimentului Îndrumare Asociaţii de Proprietari sunt centralizate şi cererile cu privire la rezilierea contractelor de parcare, ulterior fiind transmisă Direcţiei Publice de Venituri Târgu-Jiu propunerea cu privire la rezilierea contractelor de parcare. Până la sfârşitul lunii septembrie 2016, au fost depuse 109 cereri de reziliere contract de parcare, locurile fiind repartizate altor solicitanţi.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here