Start înscrieri pentru Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială

474

Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR) a început înscrierile pentru cea de a III-a ediție a „Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială”. Acesta este singurul eveniment național ce recompensează performanța celor care lucreazã în domeniul asistenței sociale. Candidații la premiile oferite se vor putea înscrie, ori vor putea fi înscriși de către cei ce cred în munca lor, între 11 ianuarie și 31 ianuarie la http://gala.cnasr.ro/, secțiunea „înscriere”. Ca și anul trecut, organizatorii vor oferi nu numai premiul pentru „asistentul social al anului 2015”, ci și premii pe categorii de asistență socială, dar și personalităților care susțin profesia de asistent social, din domenii precum: jurnalism, politică sau din domeniul instituțional.

CNASR a dat startul înscrierilor pentru cea de a III-a ediție a „Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială”. La eveniment vor participa finaliștii celor 18 categorii, precum şi reprezentanți ai instituțiilor guvernamentale și neguvernamentale, ai autorităților locale, precum și jurnaliști implicați în campanii sociale la nivel central și local. Formularul de înscriere poate fi trimis la adresa de email: gala.cnasr@gmail.com. În cadrul Galei, ca și în anul precedent, se va acorda premiul „Asistentul social al anului 2015”, pentru rezultate profesionale deosebite în practicarea profesiei de asistent social și ca model de urmat. La categoria asistenți sociali ai anului 2015 se vor acorda premii pe mai multe categorii: pentru asistentul social din domeniul protecției copilului, pentru asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilități, pentru asistentul social din domeniul sănătate – servicii medicale, pentru asistentul social din domeniul reintegrarea socială a persoanei private de libertate, pentru asistentul social din domeniul incluziunii persoanelor fără adăpost, pentru asistentul social din domeniul persoanelor vârstnice și îngrijrii la domiciliu, pentru asistentul social din domeniul combaterii discriminării sau minorității, pentru asistentul social din domeniul incluziunii sociale – economie socială și pentru asistentul social din domeniul asistenței sociale comunitare. O a treia categorie de premii se acordã personalităților care susțin asistența asocială. Astfel, se vor acorda premii pentru jurnalism, pentru politicianul anului, pentru instituția anului, pentru personalitatea anului 2015 în promovarea educației și formării în asistență socială, un premiu de excelență pentru promovarea profesiei liberale de asistent social, premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenței sociale, premiul pentru cea mai activă sucursală CNASR.

Calendarul ediției a III-a a Galei CNASR
În perioada 1 – 14 februarie se vor verifica și valida aplicațiile, urmând ca, între 15 și 22 februarie să se voteze online. Juriul va desemna finaliștii până pe 6 martie, iar pe 15 martie, câștigătorii vor fi premiați în cadrul Galei Naționale ce se va desfășura la Ateneul Român.
Andreea Marin va fi din nou alături de Colegiul Național al Asistenților Sociali, evenimentul bucurându-se de recitalul de excepție al lui Alexandru Tomescu și a sa vioară Stradivarius. Pe scena Ateneului vor mai urca Proconsul și actrița Daniela Nane.
M.S.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here