Spitalul Municipal Motru angajează medici

778

Eforturile echipei manageriale a Spitalului Municipal Motru de a atrage cadre medicale continuă. Managerul Alin Efrim spune că este nevoie de medici, motiv pentru care pe site-ul unității va fi afișat anunțul de angajare până când se va reuși recrutarea specialiștilor de care spitalul are nevoie.

Spitalul Municipal Motru caută medici pe următoarele specialități: Medicină Internă, Medicină de Laborator și Radiologie și Imagistică medicală. “Am mai scos la concurs aceste posturi, însă ele nu s-au ocupat. Din acest motiv, am decis ca anunțul să rămână pe site până când se va reuși angajarea acestor specialiști”, a confirmat Alin Efrim, managerul Spitalului Municipal Motru.
La ora actuală, Spitalul Municipal Motru dispune de aparatură medicală suficientă, precum și de condiții bune pentru desfășurarea activității. Managerul Alin Efrim spune că niciun pacient nu a fost pus în situația de a-și cumpăra medicamente, unitatea dispunând de tot ce este necesar pentru asigurarea tratamentelor corespunzătoare pentru bolnavi. Tocmai de aceea se fac eforturi pentru a se completa și echipa de cadre medicale, astfel încât serviciile acordate pacienților să fie la cele mai înalte standarde.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here