Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu angajează un neurolog

549

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de medic specialist – specialitatea Neurologie. Tematica de concurs şi bibliografia pot fi obţinute de la Biroul de resurse umane al unităţii. Taxa de înscriere este 150 de lei şi se va achita şa sediul spitalului.
Continuă seria angajărilor la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. De această dată, a fost scos la concurs un post de medic specialist neurolog, vacant în cadrul Secţiei Neurologie. Anunţul de organizare a concursului a fost publicat în data de 11 septembrie, dosarele de înscriere putând fi depuse în termen de 15 zile. „În cazul în care ultima zi de înscriere coincide cu o zi nelucrătoare, candidaţii vor putea depune dosarele de înscriere inclusiv în prima zi lucrătoare după expirarea celor 15 zile”, susţin reprezentanţii SJU Târgu-Jiu.
Taxa de participare la concurs este 150 de lei. Tematica de concurs şi bibliografia pot fi obţinute de la Biroul de resurse umane al unităţii. Detalii suplimentare se pot obţine la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Serviciul RUONS.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here