Spectacol de colinde, “La Suseni cu Moş Crăciun”

665

La sfârşitul acestei săptămâni, mai exact duminică, 21 decembrie, Căminul Cultural „Filofteia Lăcătuşu” din comuna Runcu găzduieşte spectacolul extraordinar de colinde „La Suseni cu Moş Crăciun”. Invitaţii speciali ai evenimentului sunt artişti de renume şi tineri talentaţi ai scenei foclorice din Gorj.

Consiliile de Administraţie ale obştilor „Valea Susenilor” şi  „Muntele Straja Grivele” organizează, în colaborare cu Asociaţia „Doruleţ din România”, în data de 21 decembrie, la Căminul Cultural „Filofteia Lăcătuşu” din satul Suseni, comuna Runcu, spectacolul extraordinar de colinde şi cântece gorjeneşti autentice „La Suseni cu Moş Crăciun”.
Director artistic, dar şi prezentator al spectacolului este Andreea Măruţă, tânăra profesoară care a conceput şi spectacolul „Cântec de copil pentru suflet de bunic”, desfăşurat în ajun de Moş Niculae, la Căminul de Bătrâni din Suseni; realizator al evenimentului este omul de cultură Dorin Brozbă, iar responsabil mass-media este Tiberiu Tătaru, un fiu al Susenilor, acesta reuşind să se integreze perfect în comunitatea locală din zonă.

Primul spectacol de amploare în căminul „Filofteia Lăcătuşu”
Dorin Brozbă, realizatorul spectacolului „La Suseni cu Moş Crăciun”, susţine că acesta este primul eveniment „de amploare în sala căminului cultural „Filofteia Lăcătuşu”, lăcaş în apropierea căruia, la doar 25 de metri, se află înmormântată celebra mare artistă a cântecului popular gorjenesc”.
Invitaţii speciali ai evenimentului sunt: Maria Corlan Mischie, Luciana Ene, Elena Popescu, Angelica Mirea, Neluţu Trandafir, Melinda Mitran, Mara Vătavu, Ionela Trandafir, Yasmine Polacek şi Daria Trandafir.
Organizatorii promit şi surprize pe măsura eforturilor depuse pentru punerea în scenă a evenimentului, astfel că spectacolul „La Suseni cu Moş Crăciun” va fi, cu siguranţă, un moment de neuitat nu doar pentru localnicii din Suseni, ci pentru toţi cei care vor alege să-şi petreacă după-amiaza de duminică la Căminul Cultural „Filofteia Lăcătuşu” din comuna Runcu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here