Soţia fostului deputat Surupăceanu: “Îmi doresc şi al treilea copil”

598

E o soţie şi mamă împlinită, după cum declară. Are un băieţel de aproape 2 ani, Călin, iar în luna octombrie va mai naşte o fetiţă, care se va numi Maria. La nici 23 de ani, Bianca Aida Surupăceanu, cea care de mai bine de doi ani îi este alături, la bine şi la greu, fostului deputat de Gorj, Mugurel Surupăceanu, este o femeie împlinită. Are tot ce îşi doreşte şi spune că rolul de mamă a schimbat-o radical. Bianca Surupăceanu ne-a acordat un interviu în care a vorbit despre ceea ce a împlinit-o atât ca mamă cât şi ca soţie şi cum este viaţa ei alături de fostul deputat.

Rep.: Sunteţi o femeie fericită! Aveţi un copil frumos, o fetiţă pe drum şi un soţ care vă iubeşte şi vă respectă. Vă imaginaţi, să zicem cu 5 ani în urmă, că aşa va fi?
B.A.S.:
În primul rând, consider că fericirea este o noţiune relativă. Pot să spun că mă simt împlinită şi mulţumită cu ceea ce am şi nu e departe de ceea ce îmi doream acum 5 ani. Mi-am dorit să am un soţ iubitor, inteligent şi înţelegător, copii frumoşi şi sănătoşi. Pot spune că toate acestea sunt deja o realitate şi din această perspectivă mă consider o femeie norocoasă.

Rep.: Cum s-a schimbat viaţa dumneavoastră de când sunteţi soţie şi mamă?
B.A.S.:
S-a schimbat radical, însă chiar şi aşa am încercat să găsesc echilibrul între rolul de mamă şi cel de soţie. Cu fiecare zi ce trece, încerc să fiu o mamă mai bună, dar şi o soţie mai înţelegătoare.

Rep.: Cum a fost experienţa dumneavoastră în primele luni de viaţă ale băieţelului?
B.A.S:
Experienţa de mamă este una cu totul specială, încă de la naşterea lui Călin m-am schimbat foarte mult, am devenit mult mai responsabilă, pot spune că am învăţat să gândesc de două ori, o dată pentru mine şi o dată pentru copilul meu. Nu aş schimba această experienţă cu nimic altceva, dimpotrivă abia aştept să o retrăiesc.

Rep.: Acum aşteptaţi o fetiţă. Când şi unde o veţi aduce pe lume?
B.A.S.:
Sunt bucuroasă că voi avea o fetiţă, fiindcă îmi doream foarte mult acest lucru. Medicul spune că ea va veni pe lume în a doua parte a lunii octombrie, iar naşterea va avea loc la Bucureşti, aşa cum s-a întâmplat şi cu primul copil.

Rep.: Cine a ales numele micuţei şi care va fi acela?
B.A.S.:
Numele fetiţei va fi Maria, l-am ales împreună cu soţul, aşa cum am procedat şi în cazul băieţelului.

Rep.: Este ceva ce vă doriţi foarte mult şi nu aţi reuşit până acum să realizaţi?
B.A.S.:
Pot spune că tot ce mi-am dorit până acum, atât în plan profesional cât şi în plan personal am realizat.
În plan profesional pot spune că sunt mulţumită că am reuşit să absolv anul trecut Facultatea de Litere a Universităţii din Craiova cu o notă bună (9.50) şi că am reuşit să fiu admisă la Master în cadul aceleiaşi facultăţi. În acest sens mi-aş mai dori ca în viitor să fiu admisă şi la Şcoala Doctorală a Universităţii din Craiova şi ulterior să urmez o carieră universitară.
În plan personal sunt mulţumită cu viaţa de familie pe care o am, sunt foarte bucuroasă că urmează să avem o fetiţă şi mi-ar plăcea ideea de a avea chiar şi un al treilea copil.

Rep.: Cum vă împăcaţi cu meseria soţului dumneavoastră?
B.A.S.:
Îmi place ceea ce face soţul meu şi îl admir pentru faptul că întotdeauna găseşte soluţii de rezolvare la problemele cu care se confruntă. E un om puternic, inteligent, corect şi cu mult suflet, în care am mare încredere şi care cred că va ajunge departe.

Rep.: Vă consideraţi o femeie împlinită?
B.A.S.:
Da, şi mă bucur că mi s-a întâmplat asta într-o perioadă relativ scurtă.
Copiii, în sine împlinesc o femeie mai mult ca orice altceva. Copiii sunt cei care binecuvântează o femeie şi cei care unesc familia. De aici înainte îmi doresc să fim sănătoşi, să ne bucurăm unul de celălalt şi să fiu un model de mamă şi de soţie.
Ana Maria Catalinoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here