Sibiul a fost pentru 3 zile capitala frumuseţii!

476

Miss Universe 2010 - Ximena NavarreteDupă ce Caravana „Miss Universe® poţi fi chiar tu!” s-a oprit în Galaţi şi Suceava, cel de-al treilea oraş care a găzduit preselecţiile pentru cel mai important concurs de frumuseţe din România, a fost Sibiu! „Caravana Miss Universe poţi fi chiar tu! a trecut deja prin Galaţi, Suceava şi Sibiu, iar înscrierile pe site-ul oficial şi preselecţiile în ţară continuă până la data de 3 aprilie 2011.

După ce am văzut şi evaluat zeci de aspirante la titlul Miss Universe România 2011, vă pot spune că încă nu am găsit candidata perfectă pentru această titulatură. Multe dintre fetele care se prezintă la preselecţii nu au înţeles probabil cât este de serios acest concurs şi că nu putem face niciun fel de abatere de la reguli, fie ele legate de dimensiuni, studii, sau vârstă. Doresc să mai subliniez încă o dată că aşa cum în România se organizeză campionate naţionale în sport, pentru alegerea reprezentanţilor noştri la cele mai mari competiţii internaţionale, aşa şi noi organizăm un concurs pentru a alege o candidată care să aibă şanse reale la titlul pe care ni-l dorim foarte mult – Miss Universe 2011” spune Mike Costache – Preşedinte Organizaţia Miss Universe® România.

Participarea în finala Miss Universe® Romania, aduce pe lângă notorietate şi premii valoroase, numeroase oportunităţi de dezvoltare profesională. Concurentele admise în finala naţională vor beneficia de 3 săptămâni de cantonament, perioadă în care vor participa la cursuri de dicţie şi retorică, tehnici de lucru în faţa aparatelor de fotografiat şi filmat, cursuri de cultură generală, cursuri de machiaj şi coafură, catwalk şi coregrafie, tehnica redactării unui interviu şi cursuri de bune maniere.

„Deşi România este recunoscută ca fiind una dintre ţările cu cele mai frumoase femei, iată că nu am reuşit încă s-o găsim pe cea care ar putea aduce şi un titlu internaţional, cel mai important de altfel, în ţară. Este posibil ca multe dintre fetele care ar fi potrivite pentru acest concurs să nu aibă suficient curaj să se prezinte la o astfel de preselecţie. Dar, dacă ştii că eşti frumoasă, trebuie să demonstrezi că eşti în aceeaşi măsură şi inteligentă, elegantă, rafinată. Suntem siguri că nimeni nu s-a născut învăţat. Tocmai de aceea oferim tot felul de cursuri de perfecţionare, astfel încât, la finalul stagiilor de pregătire să putem spera la calificarea în Top 15 la Miss Universe 2011 şi de ce nu la titlul suprem. Dar dacă tinerele care ar avea toate aceste date, nu vin la preselecţii, atunci, înseamnă că ori nu există, ori că nu au suficientă înceredere în puterile lor.” Valentina Ionescu – Director program Miss Universe® România

Preselectia a avut loc la White Rabbit Crazy Cafe Sibiu, pe 6 şi 7 noiembrie 2010. Fetele au beneficiat de servicii de machiaj şi coafură şi au treacut 3 probe de concurs: sedinţă foto, catwalk şi interviu.

Preselecţia „Miss Universe® poţi fi chiar tu!” de la Sibiu a fost organizată de Miss Universe® Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here