Sfaturi pentru a păstra extensiile de gene intacte mai mult timp

815

În timp ce unele femei au fost înzestrate de la natură cu gene lungi, curbate și dese, altele nu au fost la fel de norocoase. Dacă înainte rimelul cu efect de alungire rezolva această problemă, acum la modă sunt extensiile de gene. Au forme și lungimi diferite și accentuează privirea, dar este nevoie de respectarea unor trucuri simple pentru a le menține intacte cât mai mult timp.

O simplă vizită la salon, iar genele devin lungi și dese, astfel că nu mai e nevoie de ore întregi petrecute în fața oglinzii pentru ca aspectul acestora să se schimbe. Deși această soluție este la îndemâna oricărei femei, extensiile de gene necesită o îngrijire aparte. Dacă nu sunt respectate câteva reguli, riscul ca acestea să cadă la scurt timp de la momentul aplicării este foarte mare. În plus, foarte importante sunt și regulile de igienă și asta pentru ca sănătatea ochilor să nu fie afectată.
1.Folosește un demachiant care să nu conțină ulei
Pentru gene lucioase și care să reziste mai mult timp, evită produsele cosmetice care conțin ulei. Produsele de curățare pe bază de ulei îndepărtează adezivul folosit pentru lipirea genelor, lucru care duce la desprinderea acestora. Folosește apa micelară și dischete din bumbac pentru a te demachia.
2. Evită apa și aburul
Timp de 24 de ore de la momentul aplicării extensiilor de gene, indicat ar fi să eviți contactul cu apa și zonele în care există abur. Adezivul folosit pentru aplicarea genelor are nevoie de un anumit interval de timp pentru a se usca, de obicei între 24 și 48 de ore.
3. Piaptănă-le în sus
Dacă până acum nu făceai acest lucru, acum este momentul să începi. Obișnuiește-te să folosești o perie specială pentru a-ți pieptăna genele și fă tot timpul acest lucru în sus. Dacă nu ai o perie specială, poți folosi o periuță de dinți curată sau peria veche a unui rimel.
4. Rezistă tentației de a le atinge
Știm că tentația este foarte mare și că te bucuri de fiecare dată când îți simți genele lungi. Totuși, evită să faci acest lucru. În acest mod, murdăria de pe degete se transferă pe gene și poate ajunge chiar și în ochi.
5. Evită să dormi cu fața în jos
Evită pe cât posibil să dormi cu fața în jos, lipită de pernă. Acest obicei nu doar că poate favoriza apariția ridurilor, dar îți poate afecta și genele. Forma acestora se poate modifica și există riscul ca multe dintre gene să pice.
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here