Sfaturi pentru a face ca parfumul să reziste mai mult

779

Parfumurile sunt pe lista scurtă a slăbiciunilor oricărei femei, doamnele fiind hipnotizate de miresmele dulci sau din contră, de cele fresh sau cu o notă ușor masculină. Indiferent de calitatea parfumului, atunci când temperaturile sunt ridicate, mirosul acestuia poate să dispară mult mai repede și este foarte important să știi cum să aplici parfumul în timpul verii.

Aplicarea parfumului în timpul verii ar trebui să se facă într-un mod ușor diferit de celelalte perioade ale anului. Pentru că în sezonul cald organismul pierde o cantitate mai mare de apă prin transpirație, acest lucru poate face ca mirosul de parfum să dispară după doar câteva ore.

Cum aplici parfumul în timpul verii?
Nu este deloc comod să pleci de acasă mirosind a parfumul tău preferat, iar la prânz să constați că aroma acestuia a dispărut complet. Din fericire, există o soluție pentru a evita această problemă. Rebecca Richmond, expertă în domeniu, a dezvăluit că trucul care face ca parfumul să reziste atunci când temperaturile sunt ridicate este hidratarea pielii în profunzime, potrivit thesun.co.uk. După duș, aplică pe toată suprafața corpului o cremă hidratantă, după care folosește parfumul preferat. Mirosul se va păstra mult mai mult timp, acesta fiind absorbit mai ușor de piele. În plus, dacă mergi la plajă, aplică parfumul în zona coatelor, genunchilor sau chiar a buricului. Acest lucru va face ca mirosul de parfum să persiste ore întregi, chiar dacă folosești cremă cu factor de protecție solară sau te bucuri de apa caldă a mării.Iată câteva trucuri despre cum și unde se aplică parfumul și cum se depozitează pentru a profita la maximum de aromele tale preferate. Astfel, vei folosi mai puțin parfum și sticlele te vor ține mai mult timp.
1.Folosește vaselina înainte de a aplica parfumul
Dacă te ungi cu vaselină pe încheieturi, gât, interiorul coatelor, spatele genunchilor sau glezne, înainte de a aplica parfumul, mirosul va persista mai mult.
2. Aplică parfum pe peria de păr
Alcoolul din păr îți va usca părul, dacă îl aplici direct. E mai sănătos să aplici un strat superificial de parfum pe peria de păr.
3. Nu depozita parfumurile în baie
Umiditatea va slăbi intensitatea parfumului. Ține parfumul în dormitor, la temperatura camerei.
4.Hidratează pielea
Aplică o loțiune fără parfum înainte de aplicarea parfumului. Pielea umedă va reține parfumul mai mult timp.
5.Aplică parfumul la momentul potrivit
Pielea umedă reține aroma, dar dacă te îmbraci imediat hainele îți vor șterge mirosul. Așteaptă câteva minute înainte să te îmbraci, pentru ca parfumul să se usuce.
7.Nu îți freca încheieturile mâinilor una de alta
Frecarea face ca notele superioare ale parfumului să se estompeze, iar parfumul nu va rezista la fel de mult.
8.Nu irosi ultimele picături din sticlă
Amestecă-le cu o loțiune de corp fără miros pentru a le folosi în continuare.
9.Nu agita parfumul
Parfumurile sunt făcute să stea liniștite. Dacă le agiți, va intra mai mult aer în recipient și își va pierde din calitate.
10. Fă diferența între tipurile de parfum
Spray-ul de corp, apa de colonie sau apa de toaletă au o concentrație mai slabă de arome și un miros mai subtil. Apa de parfum și extrasul de parfum sunt mai concentrate și persistă mai mult.
11. Păstrează ambalajul original
Parfumurile trebuie să fie depozitate departe de lumina soarelui, care descompune aromele. Păstrează-le în cutiile în care au venit.
A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here