Se caută doi șefi pentru Minprest Rovinari

1717

Complexul Energetic Oltenia selectează doi membri în Consiliul de Administrație al societății Minprest Serv Rovinari, prestatorul de servicii în minerit. Unul dintre posturi necesită studii economice, iar celălalt este cu profil generalist. Mandatul noilor administratori va dura până în 8.10.2024.
Procedura de selecție se realizează în baza OUG 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice.
Pentru prima poziție de membru al Consiliului de Administrație, condițiile minime sunt: studii superioare economice și experiență în domeniul economic, contabilitate, de audit sau financiar, de cel puțin 5 ani, precum și experiență în aplicarea principiilor contabile sau în audit financiar. Pentru poziția III de membru al Consiliului de Administrație, cu profil generalist, condițiile minime sunt: studii superioare economice/juridice/tehnice și experiență în domeniu de cel puțin 5 ani.
În plus, candidații au experiență de cel puțin 1 an în activitatea de administrare sau management a unor întreprinderi publice sau societăți comerciale sau de minimum 3 ani în activitatea de conducere middle management, începând cu funcția de șef birou sau asimilată acesteia din profesiile liberale.
La selecție pot participa doar cei cărora nu le-a încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 5 ani. Pentru ambele posturi este necesară cunoașterea proceselor (procedurilor) tehnologice/operaționale din domeniul de activitate al Minprest Serv Rovinari, anunță CE Oltenia.
Dosarele de candidatură se pot depune până pe data de 26 martie, ora 16:00. „Lista lungă, lista scurtă și propunerile de nominalizare au caracter confidențial și nu vor fi publicate. Rezultatele obținute de candidați în fiecare din etapele procesului de selecție le vor fi comunicate acestora individual”, a completat CE Oltenia.
IRINA IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here