Schi de primăvară, la Rânca

540

În cel de-al doilea week-end al lunii martie se va schia pe pârtiile din staţiunea Rânca.  În ultimele zile a nins, aşternându-se peste 40 de centimetri de zăpadă proaspătă. Drumul de acces spre staţiune este bun, astfel că turiştii nu vor întâmpina probleme din acest punct de vedere.

Se anunţă un nou sfârşit de săptămână distractiv pentru toţi cei care au ales să meargă la Rânca. Pârtiile din staţiune vor funcţiona în acest week-end, astfel că iubitorii sporturilor de iarnă se vor putea bucura de ore bune de schi şi săniuş. „Se poate schia la Rânca. Vor funcţiona cel puţin pârtiile din centrul staţiunii, iar dacă numărul de turişti este mare se va da drumul şi la restul pârtiilor”, confirmă Sabin Cornoiu, directorul Salvamont Gorj.

Zeci de centimetri de zăpadă proaspătă
Ninsorile din ultimele zile au făcut ca la Rânca să se aştearnă un strat nou de zăpadă, ce măsoară peste 40 de centimetri. „Zăpada e bună; a mai nins peste 40 de centimetri în ultimele zile. Dacă nu creşte temperatura, vor fi condiţii bune de practicare a sporturilor de iarnă. Drumul este bun, e desfăcut şi drumarii sunt atenţi la fiecare schimbare de vreme şi înlătură la timp zăpada”, a menţionat directorul Salvamont Gorj.
Trebuie precizat faptul că drumarii şi-au făcut treaba încă de la început, ei fiind pregătiţi să acţioneze în continuare pe drumul de acces spre Rânca, dacă va mai ninge.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here