Rețeta săptămânii – Ruladă cu nucă de cocos și biscuiți

80

Partea cu cacao:
250 g biscuiți, 50 g zahăr pudră, 40 g cacao, 120 ml lapte
Partea albă:
150 ml lapte de nucă de cocos, 100 g unt, 100 g nucă de cocos, 20 g zahăr pudră
În plus:
nucă de cocos
Mod de preparare:
Într-un bol, se amestecă zahărul cu pudra de cacao și biscuiții măcinați. Se încorporează laptele puțin câte puțin până când se obține un aluat omogen, ușor dur. Se pune compoziția într-o pungă de plastic, de congelator, de 3 kg. Se închide punga și se pune pe o suprafață plană. Se trece cu sucitorul peste ea până când se obține o foaie. Se taie punga la margini. Pentru partea fără cacao, se pun toate ingredientele într-un vas și se amestecă până când se obține o umplutură omogenă. Se întinde uniform umplutura peste foaia cu cacao. Se rulează ușor, cât mai strâns. În timp ce se rulează, se presară ușor cu nuca de cocos.
Se pune rulada la frigider cât să se închege, apoi se taie în rondele cu ajutorul unui cuțit.
Poftă bună!
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here