Răduleasca înlocuită de Corina Dănilă?

395
mihaela radulescuSe pare că noua gazdă a „Duminicii în familie” va fi Corina Dănilă. După luni de preselecţii şi concursuri, coordonatorii proiectului par să fi ales! Prima pe lista preferinţelor pentru postul de „Mihaela Rădulescu” este Corina Dănilă. Astfel, Mihaela pare să fi venit „la fix” din Monaco, unde s-a retras la sfârşitul lunii iunie. Răduleasca a venit în ţară vineri la prânz şi plănuieşte să stea cam o săptămână. Să vrea oare „diva” să-şi apere postul, mai ales că anunţase înainte de plecare că are de gând să mai facă o serie de ediţii speciale?
Surse demne de încredere din Antena 1 au povestit că pregătirile pentru un nou sezon „Duminica în familie” se fac de mai bine de o lună. Deşi a intrat într-un con de umbră în ultimul an, Corina Dănilă este cea ofertată de producătorii din Antenă.

„S-au organizat multe castinguri toată vara pentru a pune bazele unui nou proiect, însă abia acum s-a decis. Corina a fost câştigătoare, ba, chiar a şi filmat o emisiune-pilot”, ne-au spus surse din cadrul instituţiei. În plus, în ultima perioadă, fosta vedetă a Euforiei Tv a fost tot mai des văzută în sediul televiziunii din Băneasa, iar cei care lucrau pentru „Duminica în familie” au fost anunţaţi că de săptămâna viitoare vor lucra „la foc continuu”. Se pare că producătorii au căutat o vedetă cu o imagine curată, care să nu fie implicată în scandaluri de presă.

Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here