Profesoara Cristina Olteanu vinde căţei pe internet

630

catei2Interpreta de muzică populară Cristina Olteanu, totodată profesor la Palatul Copiilor din Târgu-Jiu, îşi foloseşte propria pagină de socializare de pe Facebook pentru a vinde patrupede. Olteanu are o tehnică dibace de a găsi stăpâni pentru căţeluşii pufoşi cu care s-a procopsit, inclusiv nepoţica ei făcând reclamă la drăgălaşele animale scoase la vânzare.

catei1Profa Cristina Olteanu vinde cu câte 500 de lei câte un căţel din rasa Bichon Maltez. Căţeii, adevărate jucării în miniatură consideraţi astfel de iubitorii acestor catei3patrupede, sunt oferiţi de interpretă, cu fotografiile de catei5rigoare, printre prietenii acesteia de pe Facebook. Puţini sunt cei care rămân impasibili la fotografiile în care căţeii sunt surprinşi în posturi inedite, semn că puii de Bichon îşi vor găsi rapid noi proprietari.

Îşi vinde şi maşina

cristina3Cristina Olteanu nu se limitează doar la vânzarea, în acestă manieră, a patrupedelor, recent profesoara şi-a scos şi propriul autoturism la cristina olteanuvânzare, pe acelaşi site de socializare. Dacă pentru căţei a primit însă numeroase întrebări şi comentarii pozitive, pentru maşină proprietara nu catei6are prea mulţi cumpărători. Deţinătoarea speră însă să îşi vândă în scurt timp autoturismul Golf V, chiar dacă nu spune motivul pentru care vrea să facă tranzacţia.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here