Primarul Ion Ciocea şi-a sărbătorit ziua cu un tort de frişcă!

744
cioceaPrimarul comunei Bustuchin, Ion Ciocea, a sărbătorit luni împlinirea a 53 de ani de viaţă. Acesta însă a avut o zi obişnuită, prezentându-se la primărie încă de la ora 8. „Am stat la serviciu până la orele 17 deoarece am avut mult de lucru la un proiect legat de o unitate şcolară”, ne-a declarat edilul. Odată întors acasă, el şi-a sărbătorit ziua aşa cum trebuie, în familie, cu rudele, cu un cuplu de fini şi 5 prieteni care împărtăşesc aceeaşi pasiune, vânătoarea.

„Cei doi fii ai mei, împreună cu nurorile şi cu nepoţeii, în vârstă de 7 şi un an, alături de fratele meu, au venit să mă sărbătorească. Mă bucur că mi-au fost alături şi finii, precum şi prietenii cei mai buni”.

Soţia lui Ciocea a fost cea care a coordonat întreaga festivitatea. Ea a gătit mâncăruri alese, şi a făcut un tort extrem de gustos, numai din produse naturale, cu ouă de casă şi frişcă pregătită de aceasta. O zi de naştere mai fastuoasă de care edilul din Bustuchin a avut parte a fost la împlinirea a 30 de ani. „Atunci am făcut o petrecere de zici că era botez, având invitaţi peste 100. Dar pe vremea aceea nu erau atâtea probleme. Acum, nu-mi mai arde de distracţii când văd câţi nevoiaşi sunt în jurul meu”, a completat Ion Ciocea.
Luni, acesta a fost nevoit să-şi încarce acumulatorul telefonului de trei ori deoarece a primit numeroase telefoane de felicitare, chiar şi de la politicieni care nu împărtăşesc aceeaşi orientare politică. „Asta e dovada că lumea a uitat de politică, şi omenia este pe primul plan”, ne-a spus mândru primarul. Lista de cadouri este aproximativ la fel ca şi în anii trecuţi. „Cadoul de la soţie vreau să-l ţin confidenţial, dar de la prieteni şi rude am primit cămăşi, parfumuri şi lucruşoare haioase”, a încheiat Ciocea.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here