Pregătiri de iarnă. Edilitara cumpără 1.200 tone de sare

991

Autoritățile locale se pregătesc din timp pentru sezonul rece. Edilitara Public SA, societatea Consiliului Local Târgu-Jiu, cumpără de pe acum materialul care va fi folosit la deszăpezire. În plus, Primăria Târgu-Jiu a achiziționat, încă din vară, două ATV-uri performante, dotate cu lamă și sărăriță, care vor fi folosite tot de Edilitara pentru deszăpezire, mai ales în cartierele aglomerate și pe străduțele înguste.

Edilitara organizează licitație pentru achiziționarea a 1.200 de tone de sare industrială. Sarea se folosește în amestec cu nisip ca material antiderapant, în perioada de iarnă, pentru combaterea poleiului și deszăpezirea căilor publice din Municipiul Târgu-Jiu.
Valoarea totală estimată a contractului este de 360.00 lei, fără TVA, firmele interesate putând depune oferte până pe data de 1 octombrie. Câștigătorul licitației este societatea care va oferi prețul cel mai scăzut. Contractul se încheie până la sfârșitul lunii februarie.
Până la 15 noiembrie, firma câștigătoare va trebui să livreze cantitatea de 600 de tone de sare, iar restul se va aduce treptat, în funcție de necesități.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here