Posturi de medic, vacante la Spitalul Județean

907

Nouă posturi de medic au fost scoase la concurs de către Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu. Dintre acestea, pentru unul singur a fost depus un dosar. Pentru celelalte posturi vacante se va relua procedura, anunțul urmând a fi republicat luna viitoare.

Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu a publicat în săptămânalul Viața Medicală, din data de 7 octombrie, concursul pentru ocuparea mai multor posturi de medic, respectiv: un post de medic specialitatea cardiologie la Secția Cardiologie, un post de medic specialitatea boli infecțioase la Secția Boli Infecțioase, un post de medic specialitatea psihiatrie la Secția Psihiatrie Acuți; jumătate de normă – post de medic specialitatea neuropsihiatrie infantilă la Cabinet în specialitatea neuropsihiatrie infantilă la Cabinet neuropsihiatrie infantilă, un post de medic primar în specialitatea chirurgie la Secția Chirurgie II, un post de medic primar în specialitatea recuperare medicină fizică și balneologie la Secția Recuperare medicină fizică și balneologie, un post de medic primar în specialitatea anatomie patologică la Serviciul Anatomie Patologică, un post de medic primar în specialitatea neonatologie la Secția Neonatologie și un post de medic primar în specialitatea neonatologie la Compartimentul Terapie Intensivă.

Un singur candidat pentru nouă posturi
Înscrierile pentru cele nouă posturi de medic vacante la SJU Târgu-Jiu s-au finalizat, fiind depus un singur dosar pentru postul de medic psihiatru. Pentru restul posturilor se va relua procedura. „Înscrierile s-au finalizat, fiind depus doar un dosar la Psihiatrie. Pentru celelalte posturi reluăm procedura de concurs, urmând să publicăm anunțul în Viața Medicală, luna viitoare”, a declarat Dumitru Vienescu, șef serviciu RUONS.
Până la ocuparea acestor posturi prin concurs, pe ele vor activa în continuare medicii care au împlinit vârsta de pensionare, dar care încă profesează.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here