Piese vestimentare care să nu-ţi lipsească din garderobă în 2020

1559

Iată în ce piese vestimentare trebuie să investeșți în noul an, 2020, pentru a obține acel stil curat, modern și super în trend anul acesta, exact ca pe străzile de la Fashion Week din Paris, Milano, Londra sau New York.

1. The Turtleneck este un must-have de prea mulți ani ca să iasă acum din trend, mai ales că este cea mai călduroasă opțiune pentru sezonul rece. Dungile au devenit clasice și creează o simetrie ireproșabilă împreună cu structura gâtului. Cea mai bună parte este că nu contează din ce material este produs, pentru că poți alege asta în funcție de sezon: lână sau cașmir pentru iarnă, bumbac pentru toamnă sau primăvară, iar opțiunile nu se opresc aici.

2. The perfect Jeans – anul acesta trebuie să îți găseșți perechea ideală de jeanși! Știi tu, perechea aceea care se așază perfect, fără nicio cută, dar în același timp e suficient de elastică încât să nu ai probleme de comoditate; perechea care să îți pună calitățile în valoare și să întoarcă toate privirile pe stradă, chiar dacă e o simplă pereche de jeanși prespălați; perechea care exprimă cine ești și să îți dea încrederea de care ai nevoie în fiecare zi – pentru că, de obicei, se dovedește că perechea ideală de jeanși este cea mai purtată piesă din garderoba unei femei.

3. The Elevated White Tee – nici tricoul alb nu mai are scăpare în a ieși din topul trendurilor globale, așa că anul acesta investește în piese cât mai simple și minimaliste. Articolele minimaliste au evoluat în a deveni piese unice și iconice prin micul twist pe care fiecare designer îl concepe, rămânând semnătura lui proprie și elementul prin care se diferențiază de orice alt designer. Cu logo, lanțuri sau alte aplicații subtile, anul acesta alege-ți tricoul alb cu accesoriul preferat direct pe el ca să ieși întotdeauna în evidență chiar și cu un simplu tricou alb.

4. THE Cardigan – cardiganul e un must. Iarna te protejează de frig, vara e layerul perfect pentru briza dimineții. Anul acesta, alege unul negru, pentru un double-shot, căci tonurile neutre sunt un alt trend major al decadei ce tocmai a început!

5. The IT Parka – gecile parka au la origini aceeași sursă de inspirație militară precum bocancii combat, deci se potrivesc de minune în aceeași poveste, însă un lucru pe care probabil nu îl știai este că toate gecile parka pe care le-ai văzut la Săptămânile Modei pe cele mai influențe fashioniste sunt de la unul și același brand: Yves Salomon, brandul cu istorie și experiență în crearea acestor geci și de cea mai înaltă calitate din lume, așa că în 2020, trebuie să ai și tu una.
Sursa: elle.ro
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here