Penitenciarul Târgu-Jiu îşi măreşte personalul

1090

Un nou concurs pentru încadrarea pe trei posturi vacante la Penitenciarul Târgu-Jiu! După ce ultimele angajări în cadrul unităţii de detenţie din Gorj au fost făcute în luna iulie, iată că în decembrie, noi testări vor fi susţinute pentru ocuparea posturilor de: ofiţer – asistent social, fochist, conducător auto.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a făcut publice, săptămâna trecută, cele mai recente liste cu posturile ce urmează a fi ocupate în urma unor concursuri. Pe aceste liste se regăsesc şi trei posturi ce vor fi scoase la concurs la Penitenciarul Târgu-Jiu. Este vorba despre un post de ofiţer pe Asistenţă Socială, unul de şofer şi un altul de fochist.
Etapa preliminară – testarea psihologică – este valabilă pentru toţi candidaţii. În ceea ce priveşte probele de concurs, acestea sunt: interviul psiho-profesional, proba practică de verificare a abilităţilor de utilizare a calculatorului, proba scrisă pentru examinarea cunoştinţelor teoretice. Termenul limită de depunere a dosarelor complete de candidat la structura de Resurse Umane din cadrul Penitenciarului Târgu-Jiu este 25 noiembrie 2016, ora 15.00. Detalii despre condiţiile generale şi specifice, tematică, bibliografia, probele de concurs, centrele de concurs şi metodologiile probelor practice de verificare a aptitudinilor vor putea fi obţinute accesând link-ul http://anp.gov.ro/concursuri-din-sursa-externa sau de la Biroul Resurse umane şi Formare profesională din cadrul Penitenciarului Târgu-Jiu. Probele de concurs se vor derula la sediul Penitenciarului Târgu-Jiu, tot acolo unde şi viitorii candidaţi vor depune şi o taxă de participare de 85 de lei. Derularea probelor de concurs pentru ocuparea celor trei posturi scoase la mezat de conducerea Penitenciarului Târgu-Jiu va avea loc în cea de-a doua parte a lunii decembrie.
Ultimele recrutări de personal s-au făcut la Penitenciarul Târgu-Jiu în vara acestui an pentru: un post de ofiţer secretariat, unul de ofiţer psiholog reintegrare socială, un post de agent asistent medical generalist, două posturi de agent contabil şi patru de agent fochist.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here