Nunta anului, la Motru! – Afaceristul Râmescu a aruncat cu miliardele pentru căsătoria fiicei sale

1586

Politicieni, oameni de afaceri, şefi de instituţii publice şi sute de angajaţi de la stat şi din privat, din tot Gorjul dar şi din afara judeţului, şi-au dat întâlnire sâmbătă seara la Motru la evenimentul ce a fost catalogat de către participanţi drept nunta anului. Peste 1000 de persoane au luat loc la mesele întinse în incinta Complexului Ghiocela, deţinut de familia Râmescu în municipiu, pentru a fi alături de socrii mici, de socrii mari, de miri şi de naşii acestora la fericitul şi costisitorul eveniment. De altfel, socrul mic, Mihai Râmescu, nu s-a uitat la bani când a fost vorba de organizarea nunţii fiicei sale, Vasilica, şi pentru ea a asfaltat chiar şi parcarea din faţa sălii unde s-a organizat marea petrecere. Înainte de nuntă, tot spaţiul aferent petrecerii a fost, de asemenea, modernizat şi accesorizat potrivit tematicii nunţii. Pentru mirii Vasilica şi Constantin, s-a pregătit, de altfel, o caleaşcă albă, cu un astfel de mijloc de transport deplasându-se şi naşii celor doi.

Mihai Râmescu, cunoscutul patron de la Ghiocela, a organizat o nuntă de cinci stele pentru fiica sa, care s-a derulat pe parcursul a trei zile. Acesta nu s-a uitat la bani când a fost vorba să achiziţioneze cantităţi impresionante de produse alimentare, de răcoritoare şi de băuturi alcoolice, plătind chiar şi deplasarea şi prestaţia juratului de la Masterchef, Florin Scărlătescu, la marele festin. Tot Râmescu a achitat prestaţia lui Pepe, enertainer-ul serii, şi altor artişti cunoscuţi care au cântat pentru miri şi pentru oaspeţii acestora, muzică de toate genurile.

Caleşti pentru miri, naşi, părinţi şi domnişoare de onoare
Pentru deplasarea mirilor şi alaiului de nuntă la biserica unde s-a oficiat cununia religioasă, Râmescu a închiriat 4 caleşti: pentru miri, pentru naşi, părinţii celor doi şi pentru domnişoarele de onoare.
Vineri seara la hora miresei, mii de motreni au participat la momentul în cauză, pentru ei dându-se cep la zeci de butoaie cu bere. De asemenea, cuptoarele de la Ghiocela au copt continuu cozonaci pentru ca preparatele calde să fie servite celor care, în aer liber, au jucat mireasa, aşa cum cere tradiţia gorjenească.
Petrecerea începută vineri a continuat şi duminică, în aceiaşi manieră. Per total, nunta a fost de notă maximă, ridicându-se la nivelul altora de acest fel, organizate în ultimii ani, la Târgu-Jiu însă.
Anamaria Stoica

Zvonuri, de tot felul
Înainte şi după evenimentul festiv de la Motru, atât părinţii fetei, mirii, naşii şi unii oaspeţi au fost discutaţi şi rediscutaţi de simplii cetăţeni ai oraşului. Unii spuneau că Mihai Râmescu, prin nunta fastuoasă făcută, are destul capital electoral pentru a candida la viitoarele alegeri locale pentru scaunul de primar al oraşului. Alţii afirmau că, Dorin Hanu şi-ar fi plătit angajaţii de la primărie în avans pentru ca aceştia să poată achita darul la nunta de sâmbătă. Tot despre Hanu se discuta, legat de nunta pe care o va organiza edilul local pe 15 iunie pentru fiul acestuia, motrenii fiind curioşi dacă se va ridica la nivelul evenimentului organizat de afaceristul Râmescu sau îl va depăşi. Se discuta, de asemenea, de miliardele cheltuite de părinţii fetei pentru nunta de sâmbătă ca şi de câştigul de după, vorbindu-se de cifre cu multe zerouri. Se vorbea şi despre naşul cuplului Vasilica şi Constantin Boulescu că ar fi directorul ING România. Nu a fost uitată rochia şi accesoriile miresei achiziţionate de la o casă de modă, în ciuda simplităţii cu care s-a afişat fiica omului de afaceri, dar şi de tortul şi prăjiturile abundente de la nuntă, pregătite în laboratorul de cofetărie de la Ghiocela. S-a vorbit şi despre mire, Constantin Boulescu, ca nefiind un tânăr cu conturile pline. Dar chiar şi aşa, el a fost acceptat de socri mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here