Miss Fata de la Ţară – Flori Bădiţa a avut o vacanţă de vis

476

flori baditaTânăra şi frumoasa polovrăgeancă Flori Bădiţa, câştigătoarea titlului de „Miss Fata de la Ţară”, ediţia I. De la respectivul concurs şi până în prezent, viaţa gorjencei s-a schimbat radical.

La fel şi vacanţele ei. Recent, Flori şi-a petrecut vacanţa de vară în locaţii superbe din străinătate; ea a postat fotografii pe un site de socializare, unde, de altfel, este cât se poate de activă.

flori badita3Energia, naturaleţea şi frumuseţea lui Flori Bădiţa, cu care a impresionat şi juriul concursului „Miss Fata de la Ţară”, se regăsesc şi acum la tânăra gorjeancă. Cu aceeaşi delicată sinceritate, cu care a fost obişnuită de familia sa, Flori socializează perfect cu cei 4.988 de prieteni de pe Facebook, câţi are acum, şi care sigur se vor înmulţi în viitor. Pentru toţi aceştia, dar şi pentru că nu are nimic flori badita4de ascuns, Flori a postat în acest weekend 130 de superbe fotografii din vacanţa sa. Albumul este denumit „Vacanţă 2011”. Fotografiile sunt făcute, după cum anunţă chiar modelul, în Budapesta, Veneţia, Pisa, Genova, Milano şi Coasta de Azur şi perlele sale: Monte-Carlo, Nisa, Cannes şi Saint Tropez. Comentariile au început să apară aproape flori badita2instantaneu, chiar în timp ce fotografiile erau postate. Toţi comentatorii au apreciat frumuseţea lui Flori, iar aceasta le-a mulţumit cu aceeaşi modestie cu care s-a prezentat şi la concursul de anul trecut, al cărui trofeu l-a şi câştigat. Iată că, deşi Flori Bădiţa a câştigat anul trecut titlul „Miss fata de la Ţară” şi premiul în valoare de DSCN094810.000 de euro, atitudinea ei faţă de semeni nu s-a schimbat deloc; a rămas la fel de deschisă, de comunicativă şi de prietenoasă. Toate acestea spun totul despre Flori Bădiţa, o persoană deosebită, pe care succesul nu a făcut-o să uite de unde a plecat şi unde îi sunt rădăcinile, dar, mai ales nu a reuşit să schimbe omul Flori Bădiţa şi flori badita6calităţile sale. De altfel, localnicii din Polovragi povestesc cu drag cum Flori revine acasă, ori de câte ori are timp liber şi cum se implică ea în treburile gospodăreşti, alături de membri familiei. Din păcate, polovrăgenii nu se mai pot bucura de prezenţa ei îndelungată pe meleagurile natale, Flori lucrând acum la o agenţie de modelling din Bucureşti, ceea ce înseamnă anumite responsabilităţi, dar şi un program foarte încărcat. Totuşi, Flori Bădiţa îşi face timp pentru prieteni şi pentru toţi cei dragi, socializând cu aceştia, atât cât se poate.

Minodora Sucea

Pentru a vedea toate pozele daţi click pe poză

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here