Ministrul Agriculturii a premiat din nou un fermier din Gorj

777

Cei mai performanţi fermieri şi producători din ţară, din sectorul produselor tradiţionale au fost premiaţi la finele săptămânii trecute de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, în cadrul unui eveniment derulat la Indagra 2015. Clasamentul celor mai performanţi fermieri din România a fost realizat în funcţie de producţiile înregistrate în campania 2014-2015. Totodată, în cadrul Indagra 2015 au fost acordate premii pentru horticultori, tineri fermieri şi zootehnişti.

Ierarhia celor mai mari fermieri din România, în 2015, a fost realizată la nivelul fiecărui judeţ. În ceea ce priveşte judeţul Gorj, cel mai performant fermier şi producător a fost Constantin Marinescu, din comuna Băleşti, sat Tălpăşeşti, administratorul SC TĂLPĂŞEŞTI 7 SRL. Acelaşi producător a fost premiat şi anul trecut în cadrul aceluiaşi concurs.
Cea de-a XX-a ediţie a târgului Indagra 2015, cel mai important eveniment agricol din ţară, a fost organizată în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie de ROMEXPO, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României, sub patronajul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Evenimentul de anvergură a oferit prilejul de a face cunoscute eforturile şi rezultatele deosebite înregistrate în acest an de producători agricoli din întreagă ţară, fiind premiaţi atât cei care derulează activităţi în sectorul vegetal şi în zootehnie, cât şi tineri fermieri.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here