Mii de carduri de sănătate așteaptă să fie ridicate de la CJAS Gorj

592

Conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj confirmă că la nivelul județului nostru au fost distribuite 275.000 de carduri naționale de sănătate, iar aproximativ 5000 se află la sediul CJAS așteptând să fie ridicate de titulari.

De la 1 mai 2015, cardul naţional de sănătate a început să fie utilizat. La nivelul judeţului Gorj, au fost distribuite peste 275.000 de carduri. Gorjenii care încă nu şi-au activat cardurile de sănătate o vor face în momentul în care se vor prezenta la medic pentru consult sau pentru eliberarea unei reţete.
Asiguraţii care încă nu au intrat în posesia cardului naţional de sănătate se pot prezenta la sediul CJAS Gorj. La ora actuală, aproximativ cinci mii de carduri se află încă la sediul CJAS Gorj aşteptând să fie ridicate de asiguraţi; acestea se eliberează titularului în baza actului de identitate şi a semnăturii persoanei în cauză sau reprezentantului legal al acestor persoane în baza buletinului şi declaraţiei pe propria răspundere. Eliberarea cardului se face la sediul CJAS Gorj, strada Prahova nr. 5, Târgu-Jiu, în zilele lucrătoare.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here