Marina Dina şi-a pus silicoane pe semnătură

511
marina dinaNemulţumită de cum a înzestrat-o Mama Natură la nivelul bustului, Marina Dina şi-a dorit cu orice preţ să-şi pună implanturi cu silicon, pentru a scăpa de acest complex.

Pe lângă faptul că a făcut economii drastice şi multe sacrificii ca să strângă cei 2.000 de euro necesari operaţiei, blonda şi-a riscat şi sănătatea. Astfel, Marina a încălcat sfatul medicului şi şi-a făcut intervenţia pe semnătură, după ce, cu doar câteva luni în urmă, se operase pentru a-şi îndepărta nodulii de pe glanda tiroidă, ea fiind suspectă chiar de cancer. Asistenta lui Mihai Morar, la emisiunea „Răi, da’ buni”(Antena 2) a scăpat, însă, uşor.

Deşi ar fi putut apărea probleme la anestezie, intervenţia chirurgicală estetică i s-a părut floare la ureche, pe lângă cea suferită la tiroidă: „Am suportat foarte greu operaţia de îndepărtare a nodulilor. Mi-a fost foarte rău, am stat două zile la reanimare, a fost groaznic. După ce mi-am pus implanturile însă, nu am avut nici o problemă. M-am trezit din anestezie şi după doar două ore am plecat acasă”, a povestit vedeta. Din nefericire, problemele cu tiroida au reapărut şi o nouă operaţie e inevitabilă. Marina se teme de intervenţia chirurgicală, tot din cauza pericolelor pe care le prezintă anestezia generală.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here