Mândri că suntem români!

753

Un astfel de sentiment au transmis și elevii Școlii Gimnaziale Nr.1 Albeni, în cadrul activităților desfăşurate cu prilejul aniversării zilei de 1 DECEMBRIE – Ziua Națională a României.

Aceştia au fost coordonaţi de prof.inv.primar Hodoiu Elena-Paula (elevii clasei a II-a), doamna prof.inv.primar Costoiu Raluca (elevii clasei I), domnul prof inv.primar Iosu Valer (elevii clasei pregătitoare), domnul profesor Vasile Ion-Sorin, domnul profesor Voicu Teodor, doamna profesoară Pânişoara Ştefania şi doamna bibliotecar Vasile Ileana (elevii claselor a-VII-a şi a-VIII a). S-au desfăşurat diferite activităţi (confecţionarea de steguleţe, ecusoane, şepcuţe în culorile drapelului, realizarea de desene, completarea unui rebus), toate, sub forma unui concurs pe echipe.

De asemenea elevii au prezentat un program artistic, atât la şcoală cât şi la Primăria Comunei Albeni. La primărie au fost întampinaţi cu multă căldură de către domnul primar, Stan Ionuţ, şi angajaţii primăriei Albeni.

Într-un cadru festiv deosebit a răsunat imnul ţării, s-au cantat cantece patriotice, s-au recitat poezii, iar la final toţi elevii au fost răsplătiţi de domnul primar cu dulciuri şi felicitări pentru activitatea desfăşurată.
(prof.inv.primar Hodoiu Elena-Paula)

3 COMENTARII

  1. Hahaha bine zici Mona ! Toate astea sunt ca sa ia ochii proștilor și pt ca in școala aia e mai cu Moț care apare la ziar. De curiozitate domnu Vasile cum a pregătit elevii pt vizita la primărie știind relația pe care o are cu primarul ? Întrebare valabilă pentru toți. De parca noi n am știi :)))))

  2. Toate pregătirile cu elevii trebuiau făcute în afara programului școlar. În afară de acest lucru…sunt profesori în articol care n-au avut nicio treabă cu elevii.ucrați tot cu gașca, doamna Paula?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here