Măgureanu Jr., mai curtat decât seniorul

5300

BUUNRăzvan Măgureanu, fiul cunoscutului cântăreţ de muzică populară Constantin Măgureanu, fostul soţ al Mariei Loga, are succes nebun la fetele frumoase şi sexy. O parte dintre prezenţele feminine cele care sunt văzute în preajma Juniorului sunt însă, de regulă, tinere soliste de muzică populară.

Juniorul Măgureanu este student la Universitatea din Craiova, la Facultatea de Educaţie Fizică şi magureanuSport. Viitorul profesor are de altfel un fizic de invidiat, magureanu1numeroase domnişoare roind în jurul său, fapt demonstrat şi prin fotografiile postate de Răzvan Măgureanu pe un site de socializare. În numeroase fotografii, Răzvan apare alături de “mama” Loga, de care este foarte apropiat în ciuda faptului că tatăl său, Constantin Măgureanu, este în clinciuri cu fosta magureanu3soţie. Răzvan o şi numeşte pe Maria Loga drept mama sa, deşi asta nu este cea care i-a dat viaţă. magureanu4Măgureanu Jr. este însă, în ciuda acestui lucru, mai magureanu jrataşat de fosta sa mamă vitregă, care l-a crescut însă ca pe propriul ei fiu, decât de tatăl său natural. Răzvan are aceleaşi magureanu seniorsentimente şi faţă de fetele cântăreţei Maria Loga pe care le consideră, în continuare, surorile lui. Şi fetele au acelaşi ataşament faţă de “Răzvi” pe care îl văd ca pe fratele lor mai mic.

Relaţie rece cu tatăl lui

Fotografiile cu tatăl lui Răzvan lipsesc de pe contul acestuia, o singură captură cu Constantin Măgureanu apare postată în albumul virtual al Juniorului, fragmentul fiind surprins din emisiunea Happy Hour, al lui Cătălin Măruţă, în care Răzvan are o intervenţie telefonică. În captura în cauză, Constantin Măgureanu este surprins cu capul în jos, în timp ce fiul său îi amintea, în intervenţia sa, că educaţia unui copil nu se face prin telefon. Relaţia lui Răzvan, copilul solistului din prima căsătorie, cu tatăl Constantin Măgureanu, este astfel rece deşi Juniorul studiază chiar în Craiova unde noua familie a Seniorului Măgureanu locuieşte de la despărţirea de Maria Loga. În compensare însă, Răzvan se bucură de sprijinul familiei Loga, fetele şi Maria transmiţându-i că îi sunt alături în ciuda scandalului creat recent în media.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here