Lifturi noi la SJU Târgu-Jiu, până la sfârşitul anului

1049

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu confirmă că, împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a reuşit să obţină fonduri pentru înlocuirea lifturilor. Potrivit managerului Tiberiu Tătaru, până la sfârşitul acestui an, SJU va avea lifturi noi atât la clădirea Spital 700, cât şi la cea de pe strada Tudor Vladimirescu.

Vechile lifturi din dotarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu vor fi înlocuite cu unele noi. Acest lucru se va întâmpla în următoarea perioadă, conducerea unităţii propunându-şi ca montarea noilor lifturi să se facă până la sfârşitul anului. „Noi, împreună cu domnul preşedinte Ion Călinoiu am reuşit să obţinem de la Ministerul Sănătăţii 15 miliarde 200 milioane lei vechi pentru înlocuirea lifturilor de la Spital 700 şi spitalul de pe Tudor Vladimirescu. Până la sfârşitul anului vom avea lifturi noi”, a menţionat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Investiţia este binevenită şi chiar necesară, dată fiind vechimea actualelor lifturi, care deşi funcţionează şi sunt la zi cu reviziile, înlocuirea lor nu mai putea fi amânată.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here