Lăsați România în pace!

651

Motto: „Doamne, de ce atâta ură/Pe dreapta românească?/De ce urăsc ei stânga/Și vor s-o răstignească? Învață-i Doamne să lase-ncolo orice ură/Mai bine să-nvețe să iubească.”

Doamne, România intră în ultima lună de toamnă într-o stare de revendicare haotică, pusă la cale de cei care nu vor binele țării și care vor puterea cu orișice preț. O vorbă înțeleaptă spune că totdeauna situațiile critice care pun sub semnul întrebării chiar existența statului român este bucuria nebunilor. Latinii aveau o zicală: „Nihil agendo homines male agere discunt”: Nefăcând nimic, oamenii învață să facă rele. Îmi voi spune părerea „Sine ira et studio” (Fără manie și fără părtinire). Miile de români care au ieșit în stradă în seară asta au majoritatea false revendicări fiind manipulați politic, împinși din spate adică cu promisiuni și ajutoare de la Soros să destabilizeze acum în prag de iarnă țară noastră, care (copiind pe cineva) având un guvern stabil „și-a intrat în brazdă” așteptând măsurile ce le va lua partidele de la conducere. Noi românii am fost priviți cu dispreț de vestici care continuă și astăzi să vorbească cu ură despre români, să ridice altare șefei DNA, cea care a fost armă electorală cea mai sigură a dreptei românești. Dar nu este așa! În timp ce vesticii își consolidau cultura și civilizația apărați la est de noi, în timp ce pe Manhattan păzeau bizonii, noi clădeam cultura noastră proprie construind Mănăstirea Curtea de Argeș și continuăm sub șirul domnitorilor luminați ca Brâncoveanu să construim palate, să tipărim cărți etc. Doamne! Dacă unirea realizată de giganticul oștean și patriot Mihai Viteazul ar fi rezistat unde ar fi ajuns România? În timpul Primului Război Mondial puterile centrale avându-l pe Mackensen a ordonat “România trebuie distrusă”. Atunci că la un semnal, asemeni grecilor lui Eschil din Epopeea luptei de la Salamina cu perșii românii au rezistat și acum un veac provinciile despărțite s-au reunit sub marea unire, iar astăzi în loc să fie lăsată să-și vadă de treburile obișnuite, este atacată din toate părțile de oameni răi (și aici nu sunt de acord cu aprecierile unor români, că dreptul la manifestație are orice roman).
Este adevărat, acest drept cucerit prin sângele vărsat în timpul Marii învălmășeli este un drept sfânt. Cu o condiție: acest drept să nu fie folosit ca o armă de lupta împotriva propriei patrii. Nici un motiv nu justifică întoarcerea la o justiție nedreaptă, criminală chiar. De aceea, lăsați puterile executive și legiuitoare să-și facă treaba! Sub masca falsă a iubirii față de România, mii de români au mărșăluit astăzi, mulți dintre ei (conform interviurilor) neștiind ce vor. Lăsați justiția să fie condusă de legile normale de la care a fost abătută în ultimii 30 de ani.
Lăsați România să trăiască, să respire, să se pregătească de iarna ce va veni și nu mai face jocul unor apatrizi!
„Lăsați România în pace!”
Gh.Rădulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here