La Polovragi – Smiley alege „Miss fata de la ţară”

772

Smiley 1Comuna gorjeană Polovragi, este una dintre cele şase localităţi româneşti de unde va fi aleasă domnişoara ce va primi titlul de „Miss fata de la ţară”. Echipa de la televiziunea naţională care difuzează emisiunea „Miss fata de la ţară” se află acum în teren, prin Polovragi, căutând cele mai potrivite tinere.

Show-ul de televiziune a debutat pe 10 septembrie anul curent, şase vedete căutând-o pe „Miss fata de la ţară”. În Gorj, norocoasa va fi descoperită de Smiley. Primarul comunei Polovragi, ne-a spus că evenimentul este în plină desfăşurare. „Acum sunt în teren şi caută pe la casele oamenilor fete cu vârste cuprinse între 14 şi 21 de ani. Deseară (n.r.: seara de 13 septembrie), pe terenul unde se desfăşoară Nedeia de Sfântul Ilie, se selectează şase fete din câte vor fi înscrise până atunci. Mâine (n.r.: azi) se face o clacă într-o casă bătrânească, într-un decor deosebit, tradiţional, şi acolo va fi aleasă norocoasa care va pleca împreună cu Smiley la Bucureşti”, a declarat Ştefan Făsuiescu, edilul comunei Polovragi.

P1130652Primarul a acceptat filmările

Ştefan Făsuiescu spune că a fost sunat de o persoană de la Bucureşti care l-a întrebat dacă acceptă să se filmeze o emisiune pe teritoriul comunei pe care o gospodăreşte. Acesta şi-a dat acceptul, dar a pus o singură condiţie: să nu i se ceară bani. I s-a transmis că nu este vorba despre nici un fel de implicare financiară din partea autorităţilor locale. „Şi aşa a început totul. Acum, întreaga echipă de la Bucureşti este cazată la o pensiune, undeva în comuna noastră şi se descurcă singuri cu toate cheltuielile”, a precizat Făsuiescu.

10.000 de euro, „Miss fata de la ţară”

Premiul cel mare pe care îl va primi deţinătoarea titlului de „Miss fata de la ţară” este de 10.000 de euro. „M-aş bucura ca gorjeanca noastră să câştige premiul cel mare, adică cei 10.000 de euro. Sau măcar să fim într-unul din primele trei locuri. Asta deoarece nu e suficient să fie numai frumoasă cea care va fi declarată „Miss fata de la ţară”, ci ea trebuie să ştie şi să gătească, să mulgă vaca, să facă toate treburile gospodăreşti, aşa cum se obişnuieşte în mediul rural”, a completat Ştefan Făsuiescu, primarul comunei Polovragi.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here