La Gorj/A sosit ultima serie de bilete de tratament din 2016

775

Conducerea Casei Judeţene de Pensii (CJP) Gorj a anunţat faptul că au fost primite biletele de tratament pentru seria cu numărul 19, care este şi ultima din acest an, cu plecare în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie 2016.

Noua serie de bilete de tratament are valabilitate pentru următoarele staţiuni: Bala, Buziaş, Căciulata, Covasna, Felix, Govora, Herculane şi Olăneşti. Până pe 29 noiembrie inclusiv, titularii se pot prezenta pentru ridicarea biletelor, ei fiind obligaţi să aibă asupra lor cuponul de pensie pe luna octombrie, actul de identitate şi bilet de trimitere de la medicul de familie pentru staţiunea repartizată. Şi pentru această ultimă serie din anul curent au rămas nu mai puţin de 147 de locuri nerepartizate care se pot elibera la cei interesaţi de aceste staţiuni, după cum urmează: patru la Călimăneşti, 30 la Căciulata, 16 la Bala, 23 pentru staţiunea Buziaş, cinci pentru Covasna, 17 la Felix, câte două la Geoagiu, Lacu Sărat, Slănic Prahova şi Târgu Ocna, precum şi 20 la Govora şi alte 24 la Băile Olăneşti. Biletele repartizate, cât şi cele rămase nerepartizate, se eliberează conform programului de eliberare afişat la sediul Casei de Pensii, cât şi pe pagina de internet a instituţiei. Reprezentanţii Casei Judeţene de Pensii Gorj aduc la cunoştinţa pensionarilor faptul că, având în vedere că tratamentul balnear şi pentru recuperare a capacităţii de muncă este un serviciu medical, iar din septembrie 2015 a devenit obligatoriu folosirea cardului de sănătate, la momentul prezentării în staţiunea balneară, beneficiarii trebuie să aibă asupra lor cardul de sănătate, activat la medicul de familie şi să cunoască codul PIN al acestuia.
“De aceste bilete de tratament pot beneficia: pensionarii sistemului public de pensii; asiguraţii sistemului public de pensii (salariaţi/şomeri); beneficiarii unor legi speciale. În acest an, nu au beneficiat de bilete de tratament prin Casele Teritoriale de Pensii pensionarii din alte sisteme de pensii – MApN, MAI, SRI. Lista cu persoanele care au primit repartiţie pentru această serie se află afişată la sediul instituţiei şi pe pagina web”, au menţionat reprezentanţii CJP Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here