Jos labele de pe Poliţia Română

636

În timp ce scriu aceste rânduri, la cimitirul Ghencea – militar are loc înmormântarea subinspectorului post-mortem, eroul GHEORGHE IONESCU, care a decedat în timpul serviciului din cauza criminalului turc, care simulând oprirea, accelerează brusc luându-l pe capota mașinii și azvârlindu-l pe asfalt. Se cunosc amănuntele și nu le mai repet. Ce vreau să spun? Vreau să spun că imediat după 1989 – poliția română a fost „satanizată”pe toate canalele.
Grupuri de interese interne (și externe) care doreau o Românie slabă, lipsită de apărare, pentru a putea jefui în voie și-au bătut joc de poliție, au jignit lucrătorii ei, făcându-i incompetenți, prosti, analfabeți chiar, ceea ce era o minciună. Evident la începuturile ei poliția română și-a pregătit cadrele ”în mers”, folosindu-se și de vechile cadre patriotice. Așa cum am spus poliția română avea cadre pregătite, majoritatea ofițerilor aveau studii superioare…Și atunci de ce atâta ură? De ce? Pentru a slăbi STATUL ROMÂN în această perioadă dusă pe „nisipurile mișcătoare ale tranziției. Și s-au folosit toate mijloacele, inclusiv media televizată, precum MIZERIA transmisă la PRO TV, acel scenariu mustind de prostie şi ură! Scris de Radu Petreanu, având în rolul principal pe talentatul artist și cântăreț (sinucigându-se artistic), Mugur Mihăiescu viitoarea „Leana”).
M-am mirat și mă mir și acum cum de Ministerul de Interne nu a protestat împotriva acelor calomnii televizate.
Și revenind la subiectul nostru, la „Odiseica” polițiștilor de la rutieră, trebuie în modul cel mai imperativ, să se schimbe legea și cadrele de la rutieră să fie protejate. Domnul ministru de Interne a promis că va lua măsurile de rigoare, pentru ca polițistul să fie respectat. Aici am putea spune și ”Jos labele de pe Justiție „ celor care protejează șoferii criminali….Și avem destule cazuri…Și aici legea trebuie schimbată. Adică, cum vine asta? Omoară 2, 3 sau 4 oameni și primesc pedeapsă …cu suspendare?
Se cunoaște cazul polițistului care este de 5 ani în comă, fiind lovit în cap de un criminal. Și chiar acum un șofer (ofițer de marină) rănește un polițist, fuge și este prins…Până când domnilor? Numai o lege aspră va asigura liniștea pe STRĂZILE ROMÂNIEI!

PS Este bine că ne cinstim eroii. Dar trebuie să-i cinstim (și decorăm) și pe EROII VII precum pe acel polițist care urmărind pe motocicletă un delicvent, l-a făcut inofensiv. S-a urmărit nu doar slăbirea MAI, ci și a MAN! Atenție, deci!
Gh. Rădulescu

1 COMENTARIU

  1. Ca de obicei ,,,,bati campii . Sa intelegem ca ,,,,,,Grupuri de interese interne (și externe),,,,, veneau in Romania si ce faceau ?????? Faceau misto de unii dintre politisti ( militieni ) ? Orice padure are si uscaturi , si politia are de asemenea . Ca si in cazul altor profesii , magistratura , administratie etc .Asa ca nu trebuie sa generalizam . Cine greseste va trebui mai devreme sau mai tarziu sa raspunda material , civil sau penal dupa caz . Si ceva foarte important nea Radulescule : abia dupa intrarea Romaniei in UE institutiile statului au inceput sasi faca datoria sub presiunea partenerilor occidentali . Si faptul ca Justitia a inceput sa lucreze fara jumatati de masura fiindca pe de o parte este presiunea partenerilor externi iar pe de alta parte in magistratura au ajuns sa lucreze magistrati tineri neatinsi de microbul comunismului , comunism in care toata lumea cunostea pe toata lumea implicit toate lumea avea o pila la magistrati respectiv militieni . Acum au intrat in magistratura tineri fara obligatii la securistul de zona sau sector , tineri care se gandesc la viitorul lor , al copiilor lor si al tarii in primul rand . Nesansa Romaniei a fost tov Radulescu tocmai activistii din esalonul 2 si 3 al Partidului Comunist Roman de regula frustrati ai fostului regim care nu au avut la acel moment sansa de a fi sefi insa dupa 1989 au pus mana pe putere si siau dat drumul la toate frustrarile lor acumulate anterior. Cam stii cum e cu frustrarile tov Radulescu , nu ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here