Indicatoare cu lămpi de semnalizare solare, pe DN 66

598

Drumul Național 66 va fi semnalizat corespunzător, după finalizarea lucrărilor de reabilitare. La trecerile de pietoni se montează lămpi de avertizare solare, pentru creșterea siguranței pietonilor. Între timp, pe Defileu se continuă lucrările, montându-se plase de susținere a versanților.

DN 66 este primul drum național din județul nostru care are trecerile de pietoni semnalizate cu lămpi de defileu (2)avertizare solare. „Astfel de lămpi mai sunt la trecerile de pietoni din orașe, dar pe drumurile naționale reprezintă o noutate. Pe DN 66 se monteză indicatoare cu lămpi de semnalizare solară, pentru creșterea siguranței pietonilor”, a confirmat Cristi Tudor, reprezentantul Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu.

Lucrările continuă pe Defileu
defileu (3)Pe Defileul Jiului se lucrează nu doar la stabilizarea părții carosabile, ci şi la stabilizarea muntelui, prin montarea acelor plase de susținere a versanților. Potrivit conducerii Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu, lucrările vor continua pe acest tronson, atât timp cât condițiile meteo vor permite. Chiar și după defileu (4)reluarea circulației rutiere, se va lucra pe tronsonul Bumbești – Jiu – Petroșani, șoferilor impunându-li-se restricții semaforizate.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here