Încă două zile de înscrieri, la UCB Târgu-Jiu

646

Sesiunea de admitere de toamnă la Universitatea „Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu-Jiu se apropie de final. Conducerea universității spune că sunt locuri suficiente, atât la licență, cât și la masterat. Dosarele de concurs se depun până pe data de 14 septembrie. Sunt disponibile 77 de locuri bugetate și 366 cu taxă, la licență și 227 de locuri la master, din care unul bugetat.

Studenții Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu beneficiază de burse de performanţă, burse de merit, burse sociale și ajutoare pentru îmbrăcăminte, deces, naştere în valoare de 600 de lei, 400 de lei și 300 de lei pe lună. Alte facilități acordate studenților sunt: Burse acordate de cadrele didactice; Cazare în cămine moderne având taxe de cazare reduse; Mobilităţi prin programul ERASMUS + în vederea efectuării de studii în străinătate; Tabere pentru studenți; Reduceri de taxe de şcolarizare; Scutirea achitării taxei de înscriere la concursul de admitere, conform legislaţiei în vigoare şi regulamentelor interne; Scutiri şi reduceri privind plata serviciilor de cazare în căminele studenţești, conform legislaţiei în vigoare şi regulamentelor interne; Reducere la plata serviciilor de transport în comun şi CFR; Manifestări ştiinţifice şi culturale studenţești, organizate de Liga Studenţilor cu sprijinul Universității; Implicarea în proiecte educaţionale şi de cercetare; Cursuri facultative gratuite: comunicare, negociere, lucru în echipă, leadership, mentor, manager proiect, manager resurse umane. De asemenea, cursanții UCB pot beneficia de programe de voluntariat în Universitate și de pregătire psihopedagogică.

Înscrieri până pe 14 septembrie
De vineri, 2 septembrie, s-a dat startul unei noi sesiuni de admitere la Universitatea „Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu-Jiu. Potrivit reprezentanților instituției de învățământ, sunt disponibile pentru viitorii studenți 77 de locuri bugetate și 366 cu taxă. De asemenea, pentru masteranzi sunt disponibile 226 de locuri cu taxă și unul bugetat, acesta fiind disponibil la programul Administrarea şi conducerea unităţilor de învăţământ. „Îi așteptăm pe absolvenții de liceu să se înscrie la cursurile universității noastre, termenul limită pentru depunerea dosarelor fiind 14 septembrie. Avem locuri suficente, atât la master, cât și la licență”, a declarat Ștefan Ghimiși, prorectorul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Înscrierile au loc la sediul UCB, până miercuri, 14 septembrie, inclusiv. Admiterea se face pe bază de dosar.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here