În octombrie, Corpul de Control al CJAS a imputat peste 3.700 lei

439

Pe parcursul lunii octombrie 2014, Corpul de Control al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a efectuat 19 controale la furnizorii de servicii medicale din judeţul nostru. 18 dintre aceste controale au fost tematice şi unul operativ. S-au efectuat verificări la şase medici de familie, patru la furnizori de medicamente, trei la stomatologi. S-au imputat 3.727,45 lei.

Lunar, Corpul de Control al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj efectuează verificări la furnizorii de servicii medicale din judeţul nostru. În luna octombrie 2014 au fost efectuate 18 controale tematice şi unul operativ, dintre care şase s-au făcut la medicii de familie. A fost verificată şi activitatea a trei stomatologi şi patru furnizori de medicamente. Unii furnizori de servicii medicale au fost prinşi pe picior greşit, fiindu-le imputate sume destul de importante.
Astfel, în urma controalelor efectuate pe parcursul lunii octombrie, s-au imputat 3.727,45 lei. Medicilor de familie li s-au imputat 2.684,12 lei, stomatologilor peste 851 lei, farmaciştilor 145,27 lei. Totodată, s-au recuperat 3.451,11 lei din sumele imputate. Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj vor continua verificările la furnizorii de servicii medicale din judeţul nostru şi pe parcursul acestei luni.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here