În luna iubirii – SUNT LA MODĂ TRANDAFIRII

502
red-rosesNu este un secret pentru nimeni că, în ciuda spinilor tăioşi, trandafirii sunt încoronaţi drept florile iubirii. Indiferent de culoare sau de persoana căreia îi oferiţi aceste flori, semnificaţia este una şi aceeaşi: iubire!

Cum februarie este considerată luna dragostei, o lună în care transmitem celor tragi aprecierea şi mulţumirea noastră, trandafirii sunt, prin excelenţă, cei care exprimă cel mai bine trăirile personale şi sunt florile „la modă” pentru zilele închinate lui Cupidon.
Preferaţi pentru această perioadă rămân trandafirii cu tulpini lungi şi petale în nunaţe de roşu, însă trandafirii miniaturali, cu bobocul mic şi delicat, câştigă tot mai mult în popularitate, fiind o alternativă excelentă. În plus, aceste flori mici şi deosebite, cu o varietate de culori – alb imaculat, galben, piersică, roz, crem etc. – pot forma un buchet excelent şi bogat în combinaţie cu floarea-miresei.
Ţineţi cont de faptul că şi trandafirii, ca toate florile tăiate nu au o viată foarte lungă, astfel încât, atunci când alegiţi buchetul, optaţi pentru bobocii care abia încep să înflorească – în acest fel, vă asiguraţi că, în curând, întreaga vază va „înflori”, umplând de prospeţime locuinţa persoanei căreia îi faciţi acest dar…
trandafiri-apricot-1Cu sigurantă, florile, în general şi trandafirii în mod special, reprezintă unul dintre cele mai frumoase si apreciate daruri… pentru delicateţea şi parfumul lor, pentru frumuseţea şi starea de bine pe care ne-o induc, pentru mesajul pozitiv pe care îl transmit. Desi a devenit un gest banal să oferi flori celor dragi, un astfel de dar poate însemna mai mult decât un cadou scump şi extravagant.
Selecţie realizată de Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here