În august, Corpul de control al CJAS a imputat aproape 7800 de lei

848

Corpul de control al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a finalizat raportul activităţilor derulate în luna august. Au fost efectuate 17 controale, patru fiind tematice şi restul operative. Furnizorilor de servicii medicale, prinşi pe picior greşit, li s-au imputat aproape 7800 de lei.

 

Nu mai puțin de 463 de furnizori de servicii medicale sunt în relație contractuală cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Gorj. În luna august, Corpul de control al CJAS a verificat activitatea unui număr de 17 furnizori de servicii medicale. Între controalele efectuate, patru s-au derulat la furnizori de medicamente. Este vorba despre controale operative, în urma cărora s-au aplicat sancțiuni în valoare de 4354,40 de lei.

13 medici de familie, verificaţi
Tot în luna august, reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate s-au deplasat şi la cabinetele a 13 medici de familie din judeţul nostru. Şi aici au depistat nereguli, aplicându-se sancţiuni în valoare totală de 3441,89 de lei.

În total, în urma celor 17 controale efectuate în luna august, CJAS a imputat nu mai puţin de 7796,29 de lei.

Corpul de Control al CJAS Gorj continuă acţiunile şi în această lună, fiind prevăzute mai multe controale tematice, însă nu lipsesc nici cele operative şi inopinate.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here